Viser spørgsmål med mærket: Vis alle spørgsmål

Firefox crackling, stable sound problem

I use Firefox 94, linux mint, 5.4.0-90-generic After I open url in new incognito tab all running sound starts to crackling, I can stable reproduce this with url https://m… (læs mere)

I use Firefox 94, linux mint, 5.4.0-90-generic After I open url in new incognito tab all running sound starts to crackling, I can stable reproduce this with url https://market.yandex.ru Please help, other browsers keep working after that

Stillet af taranov.vv for for 5 måneder siden

Seneste svar af jonzn4SUSE for for 5 måneder siden

  • Arkiveret

Audio stops playing after 2-3 seconds

The issue: on all sites, whenever media with audio plays (either automatically, or when I click), the audio stops after 2-3 seconds. If it is video, the video continues t… (læs mere)

The issue: on all sites, whenever media with audio plays (either automatically, or when I click), the audio stops after 2-3 seconds. If it is video, the video continues to play without sound. When it is audio-only, such as bandcamp, the timestamp stops. Audio resumes playing if I rewind or manually move the timestamp handle (scrubber?) back. This must be repeated each time the media is paused. Audio does not resume playing if play and pause are pressed, or if the site is refreshed.

Troubleshooting steps attempted so far:

  • Tried a different browser. Microsoft Edge works just fine.
  • Allowed autoplay for both audio and video
  • Cleared cache, and ensured that cookies were allowed
  • Turned off all adblockers
  • Uninstalled flash
  • Refreshed firefox settings

I'm at a loss!

Stillet af juniper.mitchell for 1 år siden

Seneste svar af FredMcD for 1 år siden

  • Arkiveret

Crashing when thunderbolt interface selected for playback

Hi there, Firefox has started crashing anytime I try to playback media with my Focusrite interface selected for playback. This issue has been ongoing for a few months. … (læs mere)

Hi there,

Firefox has started crashing anytime I try to playback media with my Focusrite interface selected for playback. This issue has been ongoing for a few months. Any page like youtube, with video or media embedded causes a crash.

For reference, I'm using a Focusrite Red8pre on a Macbook Pro. The error does not occur when using the laptops speakers for playback.

Any help here would be appreciated.

Cheers, -Harry

Stillet af dogledastray for 1 år siden

Seneste svar af Roland Tanglao for 1 år siden

  • Arkiveret

No sound while on default audio output from few websites.

Hi, I've got a problem with sound with few websites. I'm using 2 sound devices, my headset and my 2nd TV screen which have speakers. For example I got problem with twitte… (læs mere)

Hi, I've got a problem with sound with few websites. I'm using 2 sound devices, my headset and my 2nd TV screen which have speakers. For example I got problem with twitter and google translator. When I try to play a sound from both of these sites when I'm using my headset as my default sound output, it doesn't work, there is no sound at all but when I change to my TV screen it plays these sounds. I have no problem with youtube, netlfix or other steaming platforms. I've just noticed that problem with these 2 websites, I don't know about other websites. Oh, and on 9gag I got similar problem but not every video is without sound, some of them has a sound and some of them hasn't. My device is set to default as in attached image.

Stillet af Pa-Yonk for 1 år siden

Seneste svar af ARMAN KHAN for 1 år siden