Viser spørgsmål med mærket: Vis alle spørgsmål

cant load unsecure webpage - parse error & strict standards?

hello, i started using mozilla again after years of not using it. the past few weeks have been good but i ran into an issue with a website i typically visit. this web pa… (læs mere)

hello, i started using mozilla again after years of not using it. the past few weeks have been good but i ran into an issue with a website i typically visit.

this web page http://davoonline.com/phpBB3/viewforum.php?f=3 http://davoonline.com/phpBB3/viewforum.php?f=3

when i click, i get a blank page with this text: Strict Standards: Declaration of phpbb\template\twig\loader::findTemplate() should be compatible with Twig\Loader\FilesystemLoader::findTemplate($name, $throw = true) in /home/content/43/5415943/html/phpBB3/phpbb/template/twig/loader.php on line 20

Parse error: syntax error, unexpected ':', expecting ';' or '{' in /home/content/43/5415943/html/phpBB3/vendor/twig/twig/src/ExtensionSet.php on line 70

the only solution i tried was turning off an my extensions and the one found here

Stillet af alexi23spore for 6 dage siden

I can't play the video in this link

When I have this USPS webpage opened, I can't play the videos. Other videos work, and they work when I use Chrome. Why don't they play when I'm using Firefox? https://abo… (læs mere)

When I have this USPS webpage opened, I can't play the videos. Other videos work, and they work when I use Chrome. Why don't they play when I'm using Firefox?

https://about.usps.com/who/leadership/board-governors/briefings/welcome.htm?fbclid=IwAR0EZAH2Jxwg1P5r_ycytx31TJlkxmezdagb7GVnPIrYGUncgYIi44_bXo8

Stillet af Robert Schuricht for 6 dage siden

Website shortcuts could be improved

Hi folks! I'm currently using an website that could as well be a standalone app. I'd love it to show up in my Mac dock as a normal app, similar to what the "Create shortc… (læs mere)

Hi folks! I'm currently using an website that could as well be a standalone app. I'd love it to show up in my Mac dock as a normal app, similar to what the "Create shortcut" functionality does in Chrome. Create a desktop shortcut to a website Firefox's "shortcut" functionality seems to only work in Windows, and does not seem to provide the same full experience. I'd love to see this feature in Firefox soon.

Stillet af TomasAG for 6 dage siden

Youtube videos will not play

1/ Firefox will not play any videos from Youtube. a/ I am NOT in Youtube restricted mode. b/ I have DuckDuckGo and AdBlock activated. Deactivating these does not af… (læs mere)

1/ Firefox will not play any videos from Youtube.

   a/ I am NOT in Youtube restricted mode.
   b/ I have DuckDuckGo and AdBlock activated. Deactivating these does not affect this behavior.

2/ Other browsers (both Chrome and Edge) will play those same videos.

Thanks for assistance!

Joffre

Stillet af joffre.swait.jr for 6 dage siden

Facebook: The comment section goes blank when I paste anything on fb

When I post in Facebook, the comment section goes blank when I copy/paste anything. Not a new post, only when I comment on someone's existing post. High Sierra, mac pro d… (læs mere)

When I post in Facebook, the comment section goes blank when I copy/paste anything. Not a new post, only when I comment on someone's existing post. High Sierra, mac pro desktop. Thx.

Stillet af Oreocracker for 5 dage siden

LinkedIn profile pages cannot open

Hi there, we are running Firefox ESR 78.1.0 (64bit) on our company computers (Windows 10). When i try to open linkedin the startpage appears correctly but as far as i sea… (læs mere)

Hi there,

we are running Firefox ESR 78.1.0 (64bit) on our company computers (Windows 10). When i try to open linkedin the startpage appears correctly but as far as i search for a person i only get a blank page. I tried safe mode already, disabled local security protection, no addons are installed, no blocker, disabled hardware acceleration etc. Problem still exists. I also tried to open a linkedin profile within firefox 79 on a mac, same issue here.

Any held is much appreciated.

Best, Patrick

Stillet af Patrick for 5 dage siden

Radar won't load on weather.com

On weather.com the radar feature won't load.No map. No image. It works in Safari but I hate to keep switching browsers just to see weather radar. Running 79.0 Firefox on … (læs mere)

On weather.com the radar feature won't load.No map. No image. It works in Safari but I hate to keep switching browsers just to see weather radar. Running 79.0 Firefox on an older Mac running Catalina 10.15.6. Any suggestions known to work?

Stillet af Mern for 5 dage siden

My website suddenly won't load

I've used Firefox to access my website for years. Suddenly this morning, it won't load after I've signed in. Before logging in, everything looks normal. After logging in… (læs mere)

I've used Firefox to access my website for years. Suddenly this morning, it won't load after I've signed in. Before logging in, everything looks normal. After logging in, the home page does not load completely and I cannot navigate through the site. I tried on Safari and everything works normally.

I've cleared the cookies and cache, re-started Firefox, even re-started the computer. No luck. The website host thinks it's a firefox issue.

My Firefox version is current (78.1.0esr (64-bit)). I'm on Mac OS 10.11.

Stillet af Najib Joe Hakim for 4 dage siden

Seneste svar af Najib Joe Hakim for 4 dage siden

Cannot add an event to Google Calendar

I switched from Safari to Firefox (57.0.4) on my iMac (El Capitan) and noticed that I cannot add an event to my Google Calendar. Before, I was able to do so by clicking o… (læs mere)

I switched from Safari to Firefox (57.0.4) on my iMac (El Capitan) and noticed that I cannot add an event to my Google Calendar. Before, I was able to do so by clicking on a date. I tried both double-clicking and right-clicking but nothing happens. Also, clicking on the "+" sign which says "Create" does not work. The three-bar menu on the left corner does not work as well.

Stillet af maho.morita for 4 dage siden

Youtube videos are in the wrong place and overlap with other elements

Hello, Youtube is not working correctly in my browser. The version installed is 79.0 (64bit). It has the same behavior on both my Windows PC and my Mac. I have also tried… (læs mere)

Hello,

Youtube is not working correctly in my browser. The version installed is 79.0 (64bit). It has the same behavior on both my Windows PC and my Mac. I have also tried in Safari on my Mac and it works normally.

The problem is that the videos appear a little bit to the right of where they should be, overlapping with other elements of the page and making some elements unclickable. Even if I somehow get used to this, I then face another problem when I try to go full screen - the video remains the same size and has a black background surrounding it. I can't click the full screen button anymore to exit the mode, I can only exit full screen with the Escape key at this point.

What I've already tried: - disabling picture-in-picture; - disabling uBlock origin; - switching the protection to Standard instead of Custom in Firefox Settings (since there was a hint there that some sites may not work normally if Standard is not selected); - checking the console on the developer tools for errors (none reported);

This started a few weeks ago and I thought it would eventually get fixed by an update or something, but it looks like it's here to stay. I've also searched for an explanation/solution but couldn't find any single person having the issue I'm facing.

Any help is appreciated, Thank you

Stillet af adrian.l2005 for 4 dage siden

Seneste svar af adrian.l2005 for 3 dage siden

Firefox 79.0 blocks sites Google, Youtube

Hi! My system: Win7, FF79.0 32-bit, ru After updating from version 78.0.2, Google and Youtube sites stopped opening normally: After opening the browser everything work… (læs mere)

Hi!

My system: Win7, FF79.0 32-bit, ru

  1. After updating from version 78.0.2, Google and Youtube sites stopped opening normally:
  2. After opening the browser everything works fine.
  3. A few minutes later, errors about blocking downloads from Google resources appear in the console (gstatic, ytimg, google-analytics, googlevideo, etc.).

Reason: "CORS request did not succeed - Third-party request blocked: single source policy denies reading remote resource" or "CORS Failed". Also suggestions from Google in the search bar stop working.

  1. After a while, these sites stop opening at all.

Reason: "This error page has no error code in its security info" in the console on the page "Error establishing secure connection" (connection-not-secure).

Only restarting the browser helps. Disabling add-ons, resetting cache and cookies does not help. Downgrade to version 78.0.2 is not possible - the profile may crash :(

Please, help!

Stillet af laticq for 3 dage siden

Seneste svar af laticq for 3 dage siden

Virtual Tours (included images) not loading in page

Hello, My clients have a problem with our virtual tours. This problem not is at all clients, buts is. I imported to this topic , screen image. If you looking on this, yo… (læs mere)

Hello, My clients have a problem with our virtual tours. This problem not is at all clients, buts is. I imported to this topic , screen image. If you looking on this, you see virtual tour but in backgroung show you is only gray background. Some elements you can view but image still not loading.

Can you tell me where the problem is? Console is nothing tell me.

This is link to virtual tour.

https://sb360.online/xkidqk?

In my browser this tour i exelent show me. Evrything is loading at my monitor. But in small groups clients this bug is showing.

This problem showing at version 79. In the earlier version, this problem does not exist.

Sorry for my english :)

Stillet af arkadiusz.stencel for 4 dage siden

Seneste svar af arkadiusz.stencel for 3 dage siden

CPU acceleration when I visit www.elcorreo.com/alava

Hello when I visit www.elcorreo.com/alava or web pages of this communication group called VOCENTO (for instance www.abc.es) my pc starts to accelerate (more 130%) I use… (læs mere)

Hello when I visit www.elcorreo.com/alava or web pages of this communication group called VOCENTO (for instance www.abc.es) my pc starts to accelerate (more 130%) I use linux mint 20.1 (with linux mint 19.3 happened too). I have checked "start firefox in secure mode" without extensions and the problem also appears. I check the use of my cpu with command "top" in a terminal

Thanks in advance

Stillet af diloc78 for 3 dage siden

Many unsolved kerning problems

I searched bugzilla for "kerning" and there is a lot (about 20) bugs about it, all in state NEW or UNCONFIRMED. Is kerning such an unsolvable problem? In year 2020? I ju… (læs mere)

I searched bugzilla for "kerning" and there is a lot (about 20) bugs about it, all in state NEW or UNCONFIRMED.


Is kerning such an unsolvable problem? In year 2020?

I just encountered it on a popular website (reddit, see image), using the latest Firefox on latest Windows.

Is this one of "mozilla has no resources to work on this" things?

Stillet af xerces9 for 3 dage siden

Any Little Snitch users sick of the IP alerts

I have been a Little Snitch user for years. Having seen all the bulls**t that apps and website try to connect to behind the scenes I couldnt possibly live without it. Sin… (læs mere)

I have been a Little Snitch user for years. Having seen all the bulls**t that apps and website try to connect to behind the scenes I couldnt possibly live without it.

Since the most recent update Firefox has broken how Snitch should, and used to, work. Instead of alerts displaying said website trying to connect to said web server/service, I get only an IP address. This requires a click on the more info button to see what the reverse IP look up is. Occasionally this is blank. Either way its a cumbersome way to browse the web. Especially when it used to work, and continues to work in other browsers.

Anyone else get this behaviour? Anyone have an idea how to fix/reverse it?

Cheers Adam

Stillet af adam63 for 2 dage siden

SVG display problem.

So I have 2 SVG element in my code but in firefox only the first one is getting rendered while chrome, edge are working just fine. also when I remove the first svg elemen… (læs mere)

So I have 2 SVG element in my code but in firefox only the first one is getting rendered while chrome, edge are working just fine. also when I remove the first svg element, the other one shows up but the site becomes laggy and feels like i am playing a game on 5fps or less.

https://quirky-mclean-992d55.netlify.app/#/

Stillet af sbongoog for 2 dage siden

Secure Connection Failed PR_END_OF_FILE_ERROR

Some website are opening fine but some are not, showing Secure Connection Failed PR_END_OF_FILE_ERROR. Even Google, Youtube are also showing same error page. I have tried… (læs mere)

Some website are opening fine but some are not, showing Secure Connection Failed PR_END_OF_FILE_ERROR. Even Google, Youtube are also showing same error page. I have tried every probable solution from internet. Even I have tried to open browser in Linux system installed in my pc and found same issue. This problem is coming from few weeks, previously it was fully ok.

Please help me to rid out of this.

Stillet af protikkayal for 3 dage siden

Seneste svar af protikkayal for 2 dage siden