Viser spørgsmål med mærket: Vis alle spørgsmål
  • Arkiveret

embedded videos do not show for sites e.g. stuff.co.nz

This problem has been bugging me for ages. I've now finally got round to posting here for a solution!! I'm running the 64-bit version of Firefox 64.0 on Windows 10 Pro … (læs mere)

This problem has been bugging me for ages. I've now finally got round to posting here for a solution!! I'm running the 64-bit version of Firefox 64.0 on Windows 10 Pro 64-bit.

When I browse the news site https://www.stuff.co.nz/ and click on any article with embedded videos (& possibly "large images" as well), they do not show. An example of this is https://www.stuff.co.nz/business/world/109725873/apples-stark-warning-may-be-ominous-news-for-china. All I see below the "Gerry Shih <time, date, facebook etc icons>" line is a large white space, with the next bit of text below that starting "ANALYSIS: For most of the past two decades ....". The "most popular" section down the right edge is present. If you open the page in IE or Edge, the video shows (may take a couple of extra seconds to show after the page is shown, but it does appear).

If I disable *all* addons and restart firefox it still does not show. But if I start Firefox in safe mode, the video shows. Hence I suspect there is a setting in my firefox options or "about:config" that is causing it. However, I have been unable to figure out what might be that causing this and how to 'fix" it.

Does someone know what option/s or setting/s will be causing the videos to not show unless I start firefox in safe mode?

Stillet af LudwigWN for 1 år siden

Seneste svar af LudwigWN for 1 år siden