Viser spørgsmål med mærket: Vis alle spørgsmål
  • Arkiveret

Is there a way to export Network Monitor information?

We have some users reporting intermediate latency issues that clear up before we can log into their systems. I was wondering if there was a way to export Network Monitor … (læs mere)

We have some users reporting intermediate latency issues that clear up before we can log into their systems. I was wondering if there was a way to export Network Monitor information to help troubleshoot the issue.

Asked by deftek 5 år siden

Last reply by FredMcD 5 år siden

  • Arkiveret

I want my company's intranet page, not the similarly-named internet page

So I've upgraded from IE to Firefox in work, as one of a few people to do so to allow some CEO broadcast. We have multiple intranet pages that I need to access, however t… (læs mere)

So I've upgraded from IE to Firefox in work, as one of a few people to do so to allow some CEO broadcast. We have multiple intranet pages that I need to access, however the links available to me don't work properly. The internal data repository is called Keep, and to get there in IE I type 'keep' into the title bar. Unfortunately Firefox takes me to keep.com, and does not give me the option of the internal webpage. Any ideas please? :)

Asked by Cuchulain77 5 år siden

Last reply by FredMcD 5 år siden

  • Arkiveret

Application is not working as expected in firefox while in production

Hi, We are developing an application, In application we are showing a popup which consist checkboxs. User have to select a checkbox and click on continue. Based on select… (læs mere)

Hi, We are developing an application, In application we are showing a popup which consist checkboxs. User have to select a checkbox and click on continue. Based on selected checkbox, values are setting in page.

Issue : Application is working fine in all the browser in development region, but in production region after selecting a value when we click on continue, popup is opening again and doesn't take selection. Its happening only in Firefox and in Production Region.

Please review, any pointer to resolve this will be appreciated. Thanks


Vaibhav

Asked by vaibhav_NB 5 år siden

Last reply by guigs 5 år siden

  • Arkiveret

Strange printing problems with duplex printing primarily.

I have a strange problem that seems to recur and clear but I have no idea how to get the problem cleared when it happens. Here is how it goes. Normally I have no trouble… (læs mere)

I have a strange problem that seems to recur and clear but I have no idea how to get the problem cleared when it happens. Here is how it goes. Normally I have no trouble printing simple pages to my printer which is attached to the network via cable to the router. Network is wireless.

I have a webpage that generates pages that I want to print duplex (the printer does support this) I also want to manually feed the paper for this job. I go to the print preview set it all up and print one page everything works fine. Then I can no longer get to the printer properties to change to and from duplex or to or from manual feed or change type of paper number of pages etc. Click on printer properties it just blinks at me and does nothing. Sometimes it will print basic single pages other times the requester goes away but it doesn't print. Sometimes it tells me some printer functions are not currently available. At some point it apparently clears itself but no idea how or what as I have cleared all the print_ bits from the profile, i've rebooted and it still does this. But the last time it did this was some time ago so I had forgotten about it and the first page today worked fine.

I can print the duplex pages fine from chrome or IE and more than one of them.

Asked by beads 4 år siden

Last reply by guigs 4 år siden

  • Arkiveret

I amhaving trouble loading firefox, it says interuppted

Firefox wont work, I have uninstalled, closed down restarted and still cannot get a connection? if I open internet explorer I can connect to the internet its just firefo… (læs mere)

Firefox wont work, I have uninstalled, closed down restarted and still cannot get a connection? if I open internet explorer I can connect to the internet its just firefox? Is it to do with cookies etc

Help would be appreciated

Julie

Asked by salesharefield 5 år siden

Last reply by guigs 4 år siden

  • Arkiveret

Been trouble shooting Firefox for several days, nothing works, it will not connect to internet

I've tried renaming all Mozilla folders with the extension ".old", and reinstalling. I've tried deleting the current profile and creating and new profile. I've tried refr… (læs mere)

I've tried renaming all Mozilla folders with the extension ".old", and reinstalling. I've tried deleting the current profile and creating and new profile. I've tried refreshing firefox, I've updated to the latest version. I can connect to the internet by other browsers. Firefox will not connect.

Asked by randynicholls 4 år siden

Last reply by FredMcD 4 år siden

  • Arkiveret

Secure Connection Failed, connection reset. This seem to have occured after installing iTunes. I have connection to the internet on other devices using router

This appears to have occured after installing iTunes. I have a laptop that connects to the same router and all sites are working in all browsers on the laptop suggesting … (læs mere)

This appears to have occured after installing iTunes. I have a laptop that connects to the same router and all sites are working in all browsers on the laptop suggesting that my router and internet connections including ISP and physical connections are in working order. On my PC which I have firefox 40.0.3 loaded I can connect to send and receivemail on gmail but not any other site including mozilla.org, google, facebook, yahoo. The PC is running OS windows 7 I have AVG anti-virus installed I have tried the following: Uninstall iTunes and all associated Apple components. Refresh Firefox Start Firefox in Safe Mode Restart and cold boot windows. Delete the cert8.db file Switch off windows firewall (have reset to on again) Cannot update firefox as it will not connect. Restarted the PC and Router Checked the date, time and time zone are all correct. Full PC scan using AVG anti-virus

Asked by Roanlynx 4 år siden

Last reply by FredMcD 4 år siden

  • Arkiveret

Why won't firefox work properly with windows 10

I have just about given up on Firefox. I have always used Firefox and have loved it until installing it on my new Winsows 10. Here is the problem, Firefox opens to Fire… (læs mere)

I have just about given up on Firefox. I have always used Firefox and have loved it until installing it on my new Winsows 10. Here is the problem, Firefox opens to Firefox home page, when I search for MY Yahoo home page it displays a page with just lines of data and a small window opens saying “This connection is untrusted – s.yimg.com. I have checked my time and date on my computer and have also contacted Eset Smart Security, no issues there. I have also uninstalled and reinstalled, no luck. One last thing everything work good when I use Google Chrome, any last suggestions?

Asked by sunnyvale33 4 år siden

Last reply by FredMcD 4 år siden

  • Arkiveret

Firefox will not load on my computer always has before

When trying to load firefox I get an error message saying the URL address in wrong. All I used to do to load it was click on an icon. Now it doesn't work. What do I do? … (læs mere)

When trying to load firefox I get an error message saying the URL address in wrong. All I used to do to load it was click on an icon. Now it doesn't work. What do I do?

Asked by mfkeli 4 år siden

Last reply by FredMcD 4 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Need to change ntlmv1 settings for users

We are currently using Firefox ESR 38.2.0 with our RHEL 6.7 workstations and need to change the network.negotiate-auth.allow-insecure-ntlm-v1 from the default of TRUE to … (læs mere)

We are currently using Firefox ESR 38.2.0 with our RHEL 6.7 workstations and need to change the network.negotiate-auth.allow-insecure-ntlm-v1 from the default of TRUE to FALSE.

We tried putting a .js file in /usr/lib64/firefox/defaults/preferences to change it, but the change is ignored.

When we try another setting in the file, such as perf("network.negotiate-auth.allow-insecure-ntlm-v1-https", false), then the change is made, however, with the ntlm-v1 setting, it is ignored in the file.

We can change the user_perf for network.negotiate-auth.allow-insecure-ntlm-v1 on a per user bases, but as an enterprise we would like to make this change for multiple users at once and not on a per profile.

Is there any way to do this, or is creating a script and placing it in /etc/profile.d the best option?

Thanks! Joe Giles

Asked by jagiles 4 år siden

Answered by cor-el 4 år siden

  • Arkiveret

Network Error (gateway_error)

When logged into my Chase account I can't access the Chase Secure Message site. I get an error message that begins: JPMorganChase -dbee1arx02 followed by: Network… (læs mere)

When logged into my Chase account I can't access the Chase Secure Message site. I get an error message that begins: JPMorganChase -dbee1arx02

followed by: Network Error (gateway_error) An error occurred attempting to communicate with an HTTP or SOCKS gateway.

Asked by chj2011u 2 år siden

Last reply by FredMcD 2 år siden

  • Arkiveret

kernel panic / "bluescreen" re: tcpip.sys when firefox is launched repeatedly or open for several hours

I support several users having this reoccurring problem (All Windows 10 w/ creators update, running webroot secureanywhere, but problem persists if webroot realtime prote… (læs mere)

I support several users having this reoccurring problem (All Windows 10 w/ creators update, running webroot secureanywhere, but problem persists if webroot realtime protection + firewall is disabled)

Periodically when firefox is running, but usually immediately on the second or third time firefox is launched after the computer starts up, a kernel panic occurs with the reference mentioning tcpip.sys. Examining the minidump with bluescreenview shows ntoskrnl.sys involved as well.

I would not normally suspect this issue to be caused by firefox, but since switching the affected users to chrome or edge, not a single bluescreen has occurred. Out of curiosity I created a fresh firefox profile on one user's computer which had not bluescreened in days, launched firefox with the new profile, browsed to a website, closed firefox, launched it again, and immediately got another bluescreen referencing tcpip.sys.

The users' firefox profile folders are normally in shares on a fileserver (in "my documents" via folder redirection) but the issue persists with profiles stored locally, fresh profiles, "refresh firefox", updating to "quantum" beta, and creating a shortcut for the users that always starts firefox in safe mode.

The problem started roughly 2 weeks ago (week of march 12-16, reports were slow to come in) and all of the firefox installations have been kept up to date since then.

Asked by evancaswell 2 år siden

Last reply by Shadow110 2 år siden

  • Arkiveret

How to I set up Firefox to work with At&t u-verse high speed internet?

I just moved to At&t u-verse high speed internet service ... 48 Mbps. I've gone to the At&t web site and check the speed for download and upload, which are match… (læs mere)

I just moved to At&t u-verse high speed internet service ... 48 Mbps. I've gone to the At&t web site and check the speed for download and upload, which are matching or exceeding the 48 Mbps. I couldn't find any recommendations for setting up Firefox to work with at&t. However, web pages seem to load really slow for 48 Mbps. The Samsung web site is terrible ... it always times out before a page loads. Is there some preference settings I need to change under Advance > Network settings? I'm using an iMac with Mavericks 10.9.5, 64 GB memory and 1TB HD. Oh, At&t site did recommend not having two firewalls on at the same time. My at&t modem/router defaults to firewall on, so I turned of my max fire wall.

Thanks for your help in advance!

Dennis

Asked by zeetoe25 5 år siden

Last reply by FredMcD 5 år siden

  • Arkiveret

I want to install and extension globally

I am an it admin and want to install an extension globally, but placing the .xpi file in C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\browser\extensions\ or C:\Program Files (… (læs mere)

I am an it admin and want to install an extension globally, but placing the .xpi file in C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\browser\extensions\ or C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\plugins and restarting the browser does not prompt to install the plugin. I noticed that the cli tags have been depreciated so i did not give that a shot. The computers are windows 7 64 bit and firefox version is 35.

Asked by xnukemx47 5 år siden

Last reply by cor-el 5 år siden

  • Arkiveret

Installing and managing firefox in an enterprise environment using a third party desktop managment system (Novell ZEN)

We want to deploy Firefox in our enterprise environment and need to figure out a way to have the install run silently, no user interaction. We use Novell's ZEN to central… (læs mere)

We want to deploy Firefox in our enterprise environment and need to figure out a way to have the install run silently, no user interaction. We use Novell's ZEN to centrally manage our desktops and how we've done this with other installs is to create a response file, but I guess Firefox will not use response files. So, how would we accomplish this?

Any help would be greatly appreciated.

Ken

Asked by kenwmax 5 år siden

Last reply by guigs 5 år siden

  • Arkiveret

Install with pinned tab for all users

I would like to silently install Firefox to a lab full of computers, and I want to provide a pinned tab for everyone by default. I can't find anything in the Registry, so… (læs mere)

I would like to silently install Firefox to a lab full of computers, and I want to provide a pinned tab for everyone by default. I can't find anything in the Registry, so I assume this info is saved in the Profile folder, but I have not been able to grok where and in what format the data would be stored. Any help would be greatly appreciated.

Thanks! Gordon

Asked by PragmaticPraxis 4 år siden

Last reply by guigs 4 år siden

  • Arkiveret

Since downloading WIndows 10, my Internet connection has slowed from 30 mbps, which is what I pay for, down to 1 mbps

Last week I downloaded Windows 10. Since then my Internet connection has slowed from the 30 mbps I pay for down to 1 mbps. I have made sure all my drivers are up to date,… (læs mere)

Last week I downloaded Windows 10. Since then my Internet connection has slowed from the 30 mbps I pay for down to 1 mbps. I have made sure all my drivers are up to date, updated and performed a full scan with my anti-spyware/anti-malware software, and performed all the disconnections of sharing that I can think of. Is there some way to restore my Internet speed? This is regarding Wi-fi speed, and all other devices in our home on Wi-fi (which are still on Windows 8) are performing at full Internet speed.

Asked by bigjake9160 4 år siden

Last reply by guigs 4 år siden

  • Arkiveret

Firefox browser won't open and doesn't show in task manager

All of my browsers will not open, but Firefox is my main browser. I've tried pretty much everything to get it to work (re-install, start in safe mode, entered ping 4.2.2… (læs mere)

All of my browsers will not open, but Firefox is my main browser. I've tried pretty much everything to get it to work (re-install, start in safe mode, entered ping 4.2.2.2 then www.firefox.com into the command box thing - did this with all the browsers- but they all come back with not recognised as an internal or external command, operable program or batch file) . It just won't launch, and does not appear in task manager at all. I'm at a loss for what to do. Please help!

Asked by clobi89 4 år siden

Last reply by jscher2000 4 år siden