Everything is gone

Hello, I had to reset my OS on the work laptop, and after finishing, I tried to login but I coulnd't get the right password on Firefox. I selected the "reset password" op… (læs mere)

Hello,

I had to reset my OS on the work laptop, and after finishing, I tried to login but I coulnd't get the right password on Firefox. I selected the "reset password" option, and I saw the pop-up noticing me that I might lose some bookmarks. No worries, I said, because I did this before and it was all good. Upon logging in with my new password... I was terrified to find everything missing: my passwords, my bookmarks, my history.. everything. It's all I had ever since I work here (almost 6 years). Is there any way that I could recover my missing data?

Thank you, Leonard

Stillet af leonard.neamtu for 6 dage siden

Cannot access tabs after v86.0 update

After updating to the latest MF version yesterday, I can't seem to access all of my saved tabs/bookmarks. Most of them shows a blank image/icon which not clickable. Even … (læs mere)

After updating to the latest MF version yesterday, I can't seem to access all of my saved tabs/bookmarks. Most of them shows a blank image/icon which not clickable. Even if I try to open the properties to view at least the URL, it's giving me an error. Please help!

Stillet af arleighhhh for 6 dage siden

Mysql problem only in Firefox not in other browsers

I'm having a problem with mysqli update of one column. It doesn't work in firefox but works in chrome, opera and edge. As you can see below the statement itself consist f… (læs mere)

I'm having a problem with mysqli update of one column. It doesn't work in firefox but works in chrome, opera and edge.

As you can see below the statement itself consist from ten different values and all the others are inserted correctly in all browsers. Problem is with the first column named wolny_zajety - it is 0 by default and it doesn't update to 1.

Here is my code:

$busy = 1;

$stmt = $con->prepare("UPDATE rezerwacje_opony SET wolny_zajety = ?, usluga = ?, opony = ?, numer_rejestracyjny = ?, marka = ?, model = ?, imie = ?, telefon = ?, email = ?, opcjonalne_informacje = ? WHERE data = '".$day."' AND godzina = '".$hour."'");

$stmt->bind_param('isssssssss', $busy, $service, $additional, $registry, $make, $model, $fullname, $phone, $email, $infofromuser);

$stmt->execute();

$stmt->close();

I tried several things but nothing works. Can anybody help me?

Stillet af pawel-p-81 for 6 dage siden

Automatic upgrade disabled firefox

Has anyone had a problem with an automatic upgrade disabling Firefox in Win 8.1? I used system restore to resolve this problem but, you know that it will automatically do… (læs mere)

Has anyone had a problem with an automatic upgrade disabling Firefox in Win 8.1? I used system restore to resolve this problem but, you know that it will automatically download and reinstall the same upgrade. When it does the same thing will happen. Any ideas?

Stillet af DJ for 6 dage siden

Active device "Last seen 2 months ago"

Hi, I regularly Sync between three devices. The devices are - PC - Phone - Microsoft Surface PC and Phone are working fine. I can send Tabs between those devices with no… (læs mere)

Hi, I regularly Sync between three devices. The devices are

- PC

- Phone

- Microsoft Surface

PC and Phone are working fine. I can send Tabs between those devices with no problems(my main use of Sync). Unfortunately the Surface doesn't show up as an active device. Sync shows it as "Last seen 2 months ago" so I am unable to send Tabs to that device.

I can Sync the Surface just fine. When I click "Sync Now" it successfully Syncs with no error but the device still shows as "Last seen 2 months ago". Firefox is fully updated on all devices.

Any help would be appreciated. Thanks!

Stillet af Baelorn for 6 dage siden

Title bar buttons don't work when pressing Alt

Hello, I have a problem with Firefox. I think this is a bug. I have tested it in Firefox 85, 86 and 87. When I press Alt, the complete title bar with the menus File, Edit… (læs mere)

Hello,

I have a problem with Firefox. I think this is a bug. I have tested it in Firefox 85, 86 and 87.

When I press Alt, the complete title bar with the menus File, Edit, View, ... appears. Afterwards, when I click Minimize, Maximize, Close, New Tab or List All Tabs, the title bar is minimized again but nothing else happens. Those buttons just don't work.

Is there a way to fix this problem? Is it likely to be fixed sooner than three months/six months/years? Please tell me how I can add anymore useful information. Thanks for your support!

Stillet af browserlightedup for 6 dage siden

Firefox deleted my account

Left to go to work, laptop died, turned it on and my profile isn't showing up in profile manager when you first start Firefox, but my folder is there. How can I get my in… (læs mere)

Left to go to work, laptop died, turned it on and my profile isn't showing up in profile manager when you first start Firefox, but my folder is there.

How can I get my information back? Because I don't recall using an account for Firefox, this email was for my phone

Stillet af nerdswaggirl for 6 dage siden

reader view souns...

my reader view has stopped playing the audio on text on web pges , altho videos and other sounds are coming through separately from reader view option.... what is wrong… (læs mere)

my reader view has stopped playing the audio on text on web pges , altho videos and other sounds are coming through separately from reader view option.... what is wrong ?

Stillet af calgar for 6 dage siden

Barcode fonts not working in Firefox

Our barcodes will not show up in firefox but are fine in every other browser. Specifically, it is the code39b font. Is there any way around this in firefox? Allowing webs… (læs mere)

Our barcodes will not show up in firefox but are fine in every other browser. Specifically, it is the code39b font. Is there any way around this in firefox? Allowing websites to choose their own fonts is enabled, and changing/disabling the sandbox also did not help. I have not found any helpful add-ons either. Please share if you have any ideas, thank you!

Stillet af kbeatty613 for 6 dage siden

Totally Stymied Please Help

Excuse my long winded explanation but I have a problem with an Acer Nitro Gaming Laptop that I bought 6 months ago when my HP laptop had a hard drive failure. I purchase… (læs mere)

Excuse my long winded explanation but I have a problem with an Acer Nitro Gaming Laptop that I bought 6 months ago when my HP laptop had a hard drive failure. I purchased the new Acer rather than have my HP repaired. After a month of frustration I sent my old HP for repair and have been waiting for a fix for the Acer that appears to have a software issue not a hardware problem. The issue that I'm having is that no matter which browser I'm using it frequently crashes while web browsing. Depending on which browser I'm using I will get the message Oh dear we encountered a problem, or Oh Snap your page crashed or status_access_violation.

The laptop has done this since fresh out of the box no matter what browser that I use and so far I've tried Edge, Chrome, Firefox, and Brave. They all crash which is downright frightening if you are in the midst of doing an online purchase or an online banking transaction. I prefer to use the Firefox browser and have used it for several years.

What I find most interesting is that if I use the old original Internet Explorer that comes in the Windows 10 accessories the laptop is stable and works flawlessly without issues. The main problem is that most web sites no longer support the old explorer and Windows in constantly wanting to update the browser to Edge. Since it works perfectly with the Internet Explorer it leads me to assume that I have a software, coding bug that is unique to the Acer laptop.

In the interim I have a $1,000 doorstop that is of no use to me until a solution is found to this problem. So far I have tried virtually every suggestion out there from updating to the latest versions of the software, trying different browsers and even tried renaming the executable files that initiate the browsers. I have also twice done a full factory reset and started over, none have worked. If anyone out there has a suggestion or solution to this my dilemma please contact me at fhmechanic@gmail.com Thanks!

Stillet af fhpecenka for 6 dage siden

Firefox 2FA with Authy

I am trying to enable 2FA on my Firefox account using Authy. I just did it with FB, Twitter, Gmail, Outlook and OKTA and they all worked. However the code generated by Au… (læs mere)

I am trying to enable 2FA on my Firefox account using Authy. I just did it with FB, Twitter, Gmail, Outlook and OKTA and they all worked. However the code generated by Authy is not being accepted by Firefox so that I can enable 2FA. I have verifed that my timezone is correct (-4, no daylight savings) and that the time matches up exactly. Obviously since i was successful with the others, the issue does not exist on my side. Any help?

Stillet af Devon Hackshaw for 6 dage siden

GMAIL if HUGE! I resize, go to antoher page, come back and it's HUGE again!

Hi... My gmail is HUGE! up to 150%. I resize it to normal, about 100% and it's fine, until I go to another tab. When I come back to gmail it's HUGE again. Why won't i… (læs mere)

Hi... My gmail is HUGE! up to 150%. I resize it to normal, about 100% and it's fine, until I go to another tab. When I come back to gmail it's HUGE again. Why won't it stick?

Stillet af steventamburello for 6 dage siden

How to delete a (wrong) Bitwarden master password

When I bring up the Bitwarden password manager, my Bitwarden master password is (incorrectly) filled in. This should not be filled in at all. When I go to about:logins, t… (læs mere)

When I bring up the Bitwarden password manager, my Bitwarden master password is (incorrectly) filled in. This should not be filled in at all. When I go to about:logins, there no Bitwarden entry to remove. With every use of Bitwarden I have to delete the wrong entry. How can I remove that Lockwise entry?

Stillet af Odin3 for 6 dage siden

Autocomplete suggestion doesn't work when I'm signing in into Firefox Account

I face with this every time when trying to sign in into Firefox Account. It doesn't matter what OS I'm using. I've tried Linux (Linux Mint, Ubuntu, Fedora, Manjaro, Solus… (læs mere)

I face with this every time when trying to sign in into Firefox Account. It doesn't matter what OS I'm using. I've tried Linux (Linux Mint, Ubuntu, Fedora, Manjaro, Solus Budgie, KDE Plasma) and Windows 10 (Pro, Pro N). I don't know what to do. I want to use Firefox but this small problem destroy all good that this browser can give me.

Stillet af Dima Goncharenko for 6 dage siden