Viser spørgsmål med mærket: Vis alle spørgsmål
  • Løst
  • Arkiveret

Cannot play video

I use firefox 83.0 on Ubuntu 20.04. Browser does not play videos on Twitter, Reddit or Netflix. Youtube plays some videos but some videos show error "your browser does no… (læs mere)

I use firefox 83.0 on Ubuntu 20.04. Browser does not play videos on Twitter, Reddit or Netflix. Youtube plays some videos but some videos show error "your browser does not currently recognize any of the video formats available". I cannot find any viable solution. what should I do?

I installed chrome and it plays all the videos. So there must not be any problem in OS.

Stillet af anchitxp for 1 år siden

Besvaret af jscher2000 - Support Volunteer for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

you must log in to this network before you can access the internet

Hi everyone, I have this message that appears on every web page but my connection is fine: "you must log in to this network before you can access the internet". It appear… (læs mere)

Hi everyone,

I have this message that appears on every web page but my connection is fine: "you must log in to this network before you can access the internet". It appeared I don't know how (maybe after using my VPN?) and I can't get rid of it. Any idea?

In advance, thanks a lot.

Stillet af jean.souviron for 1 år siden

Besvaret af Scribe for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Download speed in Firefox is very slow

All things I try to download on Firefox are extremely slow compared to other apps like Steam, torrents and other apps. I get 90mb/s on the download speed checks, but when… (læs mere)

All things I try to download on Firefox are extremely slow compared to other apps like Steam, torrents and other apps. I get 90mb/s on the download speed checks, but when I try to download something on Firefox, it downloads at like, 120 KB/s.

Stillet af pedro.santos.valim for 1 år siden

Besvaret af pedro.santos.valim for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

download keep failing

i am trying to download a file (about 50gb) and the download keeps failing. When i click reply the download continuous. It downloads fine for a little bit then it fails a… (læs mere)

i am trying to download a file (about 50gb) and the download keeps failing. When i click reply the download continuous. It downloads fine for a little bit then it fails again. Keep in mind when i click the trry agin button the download does not restart, it just continuous to download where it left off. (sort of like just pause and unpause) what should i do?

Stillet af johnkarpontin for 1 år siden

Besvaret af FredMcD for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Copy/Paste not working

As the title indicates, copy/pasting does not work. I'm on Windows 10, have installed Firefox about two days ago (I've recently switched to it) so the version of FF is up… (læs mere)

As the title indicates, copy/pasting does not work.

I'm on Windows 10, have installed Firefox about two days ago (I've recently switched to it) so the version of FF is up to date. I've looked up a few fixes before posting and they didn't work:

- Tried booting FF on safe mode and it didn't fix the issue - it clearly isn't caused by an add-on (and I've never had this issue in my previous browser with nearly the same add-ons installed). - other people seem to have had the exact same issue multiple times and it's lasted for years, so it's clearly a problem on FF's end.

Here is the issue described more specifically: Copying things from a tab from FF and into the online version of Word does not work - when I try to, the intended selection: - disappears a few seconds after I've pasted - or it does not appear at all - or when it does, it erases the entire sentence it was pasted next to it, which you can imagine is absolutely bothersome.

I've also tried to copy/paste statistics from a site called archiveofourown.org onto another FF tab. - What ended up being copied is only the last character of the entire content I was trying to paste, which I think suggests there's some issue with what's contained in the clipboard.

I'm mentioning these two websites because I'm guessing that something about them is probably conflicting with the copy/paste feature, however I'm hoping no one will have the gall to tell me it's those websites' faults and that I should just stop using them.

When pasting (while having hopefully copied the former selected content- and no, it wasn't the case), it always pastes the content which was last copied into the clipboard prior to that very attempt, which shows that the clipboard's content was not refreshed with the last selected copied one.

I'm surprised to see that FF has had such a glaring issue for years and for many other users, and updates have never given a fix for it. I'd like this issue to be fixed properly, because I'd hate to have to switch back to my previous browser. FF sports so many nice features that other browsers don't have, and it'd be a shame to ruin the experience with a bug so basic as the copy/paste feature being broken.

Stillet af yumiifmb for 2 år siden

Besvaret af user1321319 for 2 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Error code when I want to play Netflix on Firefox

Good afternoon folks I can't watch Netflix on my Firefox browser. Do you know why is there a plug-in what is missing or something? He says the version is not up to date… (læs mere)

Good afternoon folks I can't watch Netflix on my Firefox browser. Do you know why is there a plug-in what is missing or something? He says the version is not up to date While my Firefox is always up to date, can you help me further. Thanks in advance from Trimmy.

Stillet af trimmy100 for 1 år siden

Besvaret af cor-el for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

No sound of firefox windows 10

Hello, I have trouble getting sound playback on firefox (checked 85.0 and 78.7.0esr both 64 bit) on windows 10. I checked sound on youtube, and netflix. I checked other a… (læs mere)

Hello, I have trouble getting sound playback on firefox (checked 85.0 and 78.7.0esr both 64 bit) on windows 10. I checked sound on youtube, and netflix. I checked other applications like spotify and mpv, and soundplayback there is fine. Also it works on Firefox nightly (87.0a1).

What i have already tried: - restarting my computer - opening windows volume mixer and see if firefox is muted - updating my audio driver - different playback devices (Device over HDMI and Line out) - reinstalling firefox - uninstalling firefox, delete folders in C:\Users\$username\AppData\Local C:\Users\$username\AppData\Roaming - new install with fresh downloaded installer - restart to safe mode

Since firefox nightly is working i suspect that maybe the application name "Firefox" is muted somewhere. This could explain why i can reproduce my error on ESR and stable but not on nightly.

Thank you for your help in advance

Stillet af Alice for 1 år siden

Besvaret af Alice for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

high CPU usage, even with no tabs opened

Hi Firefox start to take a lot of CPU depending on how many tabs are opened (that is normal of course especially if with flash contents). What is not normal is that CPU w… (læs mere)

Hi Firefox start to take a lot of CPU depending on how many tabs are opened (that is normal of course especially if with flash contents). What is not normal is that CPU will not be released when tabs are being closed, even with one (blank) tab left opened CPU usage is 40%-85% (depending if other process need CPU). Essentially: once Firefox process obtained 80% of CPU you can close tabs but you are fucked the same, now opening new tabs is a pain! Of course restart fix the issue. Is not a matter of addons or updates, Firefox and system (Windows 10) are updated to last version; I feel is something related with flash contents. Is it possible only me experience this?! Regards

Stillet af Boooooo for 1 år siden

Besvaret af cor-el for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

firefox snap 89.0, to play video, you need to install the required video codecs

On ubuntu 20.04, the snap version of firefox can't play some videos. Some youtube videos will play but streams won't, and then I get the message "to play video, you need … (læs mere)

On ubuntu 20.04, the snap version of firefox can't play some videos. Some youtube videos will play but streams won't, and then I get the message "to play video, you need to install the required video codecs". On telegram web and tweetdeck I also get this message while trying to play some video.

Since it's a snap, nothing I do on my system will solve the problem, I cannot install any codecs.

It's firefox 89.0

Stillet af Lucas Zanella for 1 år siden

Besvaret af cor-el for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Downloads almost always fail: '.part could not be saved, because the source file could not be read.'

Error message: E:\Users\Sarah\AppData\Local\Temp\xxxxx.xxx.part could not be saved, because the source file could not be read. Try again later, or contact the server admi… (læs mere)

Error message: E:\Users\Sarah\AppData\Local\Temp\xxxxx.xxx.part could not be saved, because the source file could not be read. Try again later, or contact the server administrator.

I do want to mention upfront that this issue is also affecting Chrome and IE. It's not solely a Firefox issue, but I'm hoping someone here can help me anyways.

  • This happens for any filetype, from any source.
  • It started happening about a month ago.
  • Prior to that, I installed a new motherboard, RAM and processor. I'm fairly certain there was a period between these events in which it worked fine, but I am mentioning it just in case it's relevant.
  • If it's a small file and I try repeatedly, it sometimes will eventually download.
  • Even if a large file successfully starts downloading, it will eventually fail. It usually fails immediately though.
  • I sometimes have success downloading the same file in Chrome, but it also often fails. IE as well.

I have tried the following:

  • Used Refresh Firefox
  • Cleared download history
  • Changed download location
  • Reset browser.download values
  • Disabled firewalls and antivirus/spyware
  • Reinstalled Firefox using Run as Admin (first uninstalled previous version and deleted all program files that I could find, including profiles)
  • Cleared cookies and cache
  • Ran in safe mode
  • Verified Temp folder filepath was valid
  • Verified the PART file was created in that path -- it exists until I hit OK on the error message, then it disappears
  • Ran Firefox as admin

I think these are outdated methods I only found on non-official sources, but will mention them just in case:

  • I found some sources that said to delete Compreg.dat; I could not find this file in the place listed, nor could I find it with a search of the entire drive
  • Verified places.sqlite was not set to read-only
  • Removed read-only from entire profile folder and subfolders

In Options > Security: 'Block dangerous & deceptive content': true, 'Block dangerous downloads': false

Internet speed test: 58.96 Mbps download; 148.04 Mbps upload. No connection loss.

This problem is absolutely maddening. I'll be so grateful if anyone can help me out!! :( Thank you in advance, I know this was a long read!

(Edited for readability)

Stillet af wormmulch for 2 år siden

Besvaret af wormmulch for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

VCRUNTIME140_1.dll not found

Following a Windows 10 update, I tried to open Firefox and the following popup message appeared. "the code execution cannot proceed because VCRUNTIME140_1.dll was not fou… (læs mere)

Following a Windows 10 update, I tried to open Firefox and the following popup message appeared. "the code execution cannot proceed because VCRUNTIME140_1.dll was not found. Reinstalling the program may fix this problem." I have tried several times to download the latest version of Firefox, but during it's installation the same error message appears. How can I fix this problem and get Firefox to work normally.

Stillet af dkirk1 for 1 år siden

Besvaret af FredMcD for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Youtube error: "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: uFCV2ClQxLQMYdFX)"

Youtube was working fine but now it gives me the error message "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: uFCV2ClQxLQMYdFX)" I cleared cache, refreshed the… (læs mere)

Youtube was working fine but now it gives me the error message "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: uFCV2ClQxLQMYdFX)"

I cleared cache, refreshed the browser, restarted, disabled ublock and logged out of my YT account. Still doesn't seem to work.

Youtube works fine on other browsers like edge and chrome.

Stillet af munifc for 1 år siden

Besvaret af FredMcD for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

How to isolate one instance of FirefoxCP Web Content on my MacBook Pro

My MacBook Pro is running OS 11.0.1 and using Firefox 83.0. My battery runs down faster than it used to. Apple suggested checking the Activity monitor and I noticed sever… (læs mere)

My MacBook Pro is running OS 11.0.1 and using Firefox 83.0. My battery runs down faster than it used to. Apple suggested checking the Activity monitor and I noticed several instances of FirefoxCP Web Content. I have lots of tabs open. Most of them are using <1% of CPU, but one is about 50%. Is there any way to figure out what that is other than shutting down the tabs one at a time and watching the Activity Monitor?

Stillet af jerryalevin for 1 år siden

Besvaret af TyDraniu for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Can't play Live Stream Videos on Firefox

Ever since i re-installed my windows, Firefox just won't play live streams. Neither Youtube or Twitch works. I have tried everything i have seen on internet, nothing work… (læs mere)

Ever since i re-installed my windows, Firefox just won't play live streams. Neither Youtube or Twitch works. I have tried everything i have seen on internet, nothing works. I do get to see them on Chrome or Brave, but i don't like those browsers, i wan't my firefox back!!!!

Stillet af TioLucho for 1 år siden

Besvaret af jscher2000 - Support Volunteer for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

PR_END_OF_FILE_ERROR

In the last week I've continually had the error message PR_END_OF_FILE_ERROR appearing in place of various websites. There's no consistency - one day a website can load f… (læs mere)

In the last week I've continually had the error message PR_END_OF_FILE_ERROR appearing in place of various websites. There's no consistency - one day a website can load fine, the next I get the error message, the next day it'll load fine again. And the problem seems to be getting worse... It's driving me mad! Please help!

Stillet af simhort for 1 år siden

Besvaret af FredMcD for 1 år siden

  • Løst

SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT

A couple users at our site intermittently receive a SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT error when navigating to Google in Firefox. This happens in Version 99.0.1 (64-bit) on Windows… (læs mere)

A couple users at our site intermittently receive a SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT error when navigating to Google in Firefox. This happens in Version 99.0.1 (64-bit) on Windows 10 computers. When the issue occurs, users can navigate to other websites without issues. Navigating to Google in a different browser works no problem. Restarting the browser will resolve the issue. Clearing cookies and site data has no effect. Users can also refresh the page after some time and the issue will go away.

Any idea as to why this is happening?

Stillet af krisa15 for for 3 måneder siden

Besvaret af cor-el for for 3 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

Firefox crashes and can't use the existing profile when relaunching

Over the past week I've had this error popup a few times when Firefox is launched: "You've launched an older version of Firefox. Using an older version of Firefox can cor… (læs mere)

Over the past week I've had this error popup a few times when Firefox is launched:

"You've launched an older version of Firefox. Using an older version of Firefox can corrupt bookmarks and browsing history already saved to an existing Firefox profile. To protect your information, create a new profile for this installation of Firefox."

I haven't yet spotted a pattern, but the most recent time it happened, I had the browser already open and either opened a new window or clicked Firefox in my start menu. The new window showed my homepage (blank tab) but was unresponsive: I couldn't type into the address bar, click a bookmark, or even close the window. The existing window was fine, so I closed that but had to kill Firefox in Task Manager.

When I relaunched Firefox, I got the above error message. Luckily I use Sync, so my many bookmarks are backed up. But of course all cookies have been deleted, so I have to login to websites again.

Firefox is up-to-date (84.0.1, 64-bit) and running on Windows 10 Enterprise. I even uninstalled, cleared out the data in AppData\Roaming\Mozilla (plus Local and LocalLow), and reinstalled.

As I said, this has happened a few times over the last week (3 or 4?) and is starting to get annoying now!

Any ideas? Thanks!

Stillet af gbull for 1 år siden

Besvaret af gbull for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Backspace keyboard button no longer emulates "Back" browser button

I think the title covers it. Until recently, pressing the <Backspace> key on the keyboard would take me back to the previous webpage. Now it doesn't. Using FF v87 i… (læs mere)

I think the title covers it. Until recently, pressing the <Backspace> key on the keyboard would take me back to the previous webpage. Now it doesn't.

Using FF v87 in Win10 Home.

Stillet af MyUsernameHere for 1 år siden

Besvaret af TyDraniu for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

XULRunner Error "91.2.0 not compatible with min > = 91.0, max < = 91.0

Firefox updated. After updating, whenever I try and load Firefox, I receive the following error message: "XULRunner "Error: Platform version '91.0.2' is not compatible wi… (læs mere)

Firefox updated. After updating, whenever I try and load Firefox, I receive the following error message:

"XULRunner

"Error: Platform version '91.0.2' is not compatible with "minVersion > = 91.0 "maxVersion < = 91.0"

I click, "OK" to confirm... and Firefox closes. When I try to update Firefox once more, I receive no response from teh System. When I try to load MaintanceService, I receive no response. What's teh deal here. Any answers?

Stillet af chudbabies for for 11 måneder siden

Besvaret af cor-el for for 11 måneder siden