Viser spørgsmål med mærket: Vis alle spørgsmål
  • Arkiveret

Some videos on YouTube are not working

Vevo or any other official music videos are not playing in Firefox. After loading for 10 seconds, I am getting "An Error occurred" error. I don't have this problem with o… (læs mere)

Vevo or any other official music videos are not playing in Firefox. After loading for 10 seconds, I am getting "An Error occurred" error. I don't have this problem with other videos. This problem occurred yesterday, although I didn't do any system changes or software updates during the day. In Internet Explorer 11 which using HTML5 Player by default, those videos are starting to play but only after 10 seconds load and not immediately like other videos. When forcing HTML5 Player in Firefox those videos are starting to play after 10 seconds load like in IE but HTML5 Player is very instable in Firefox. Software wise everything is up to date and I already reinstalled both Firefox and IE but the problem is still there. Even System Restore didn't help. Net research also didn't bring any solutions.

Asked by United123 5 år siden

Last reply by guigs 5 år siden

  • Arkiveret

firefox not opening websites and opening empty tabs and not responding to close button immediately and options under menu is not responding...help please

when I am opening FireFox...it is giving empty space and not loading predefined homepage...the same with new window/tab any website i am entering is not showing "https://… (læs mere)

when I am opening FireFox...it is giving empty space and not loading predefined homepage...the same with new window/tab any website i am entering is not showing "https://" and not loading either...tried reinstalling and refresh firefox options but no luck...

the options button is not responding under menu section...history button worked normally and cleared history, coockies, cache etc.

please help with any suggestions immediately...it is frustrating!

Asked by ravisekhar9 2 år siden

Last reply by FredMcD 2 år siden

  • Arkiveret

Online movies show doubled image on new version of Firefox - not with IE or Google Chrome.

Firefox just upgraded itself today and on all online movies a not-very-faint double image appears. I checked IE and no problems were seen. I then installed Google Chrome … (læs mere)

Firefox just upgraded itself today and on all online movies a not-very-faint double image appears. I checked IE and no problems were seen. I then installed Google Chrome and it too works just fine. I looked into reverting to the older version, but got a message I was not allowed to that. The extension that the troubleshooter recommended apparently only on Youtube videos.

Asked by rpollitzer 2 år siden

Last reply by FredMcD 2 år siden

  • Arkiveret

Animations do not render properly on machines running Windows 10.

HTML5 Animations do not render properly on machines running Windows 10 (version 1803, OS Build 17134.254). The same animation on the same computer works fine in Chrome. I… (læs mere)

HTML5 Animations do not render properly on machines running Windows 10 (version 1803, OS Build 17134.254). The same animation on the same computer works fine in Chrome. It also works fine in Firefox on Windows 7 machines. Issue did not start until late Firefox update came out.

Asked by buda2918 1 år siden

Last reply by Roland Tanglao 1 år siden

  • Arkiveret

YouTube Keeps Buffering

This is a recent problem that I haven't had before and none of the answers I've seen have solved my problem. Whenever I try to watch a YouTube video, it buffers for a lon… (læs mere)

This is a recent problem that I haven't had before and none of the answers I've seen have solved my problem. Whenever I try to watch a YouTube video, it buffers for a long time. Sometimes I never get past an ad because it will stop two or three seconds in and the only way I can get it going again is to refresh the page. I have to constantly refresh to hopefully get a five second ad or one that I can skip in order to get to the actual video and when I get there, it starts buffering and at that point it either plays after a minute or two or it doesn't play at all. It does the same thing in safe mode. The only time I'm able to watch videos without this problem is in a private window.

I have uninstalled Firefox two times and refreshed multiple times, but nothing seems to be working. Every other website I get on works fine, but videos don't fully load on any of them. Can some please help me, I've been trying to figure this out for hours and I really don't want to use another browser.

Asked by BrittanyDenise 3 år siden

Last reply by cor-el 3 år siden

  • Arkiveret

Video issue on twitch/youtube

Hello, i have a problem with Firefox, i watch many stream / video while gaming, the video start shaking back and isn't smooth at all . It usually start happen when i laun… (læs mere)

Hello, i have a problem with Firefox, i watch many stream / video while gaming, the video start shaking back and isn't smooth at all . It usually start happen when i launch a game and the cpu have a big load. I haven't this issue with chrome or edge. It happen on twitch and YouTube. I love Firefox but i can't use it for that issue, very frustrating for me.

I recorded the issue: https://vimeo.com/268910891

Asked by M4dDan 2 år siden

Last reply by FredMcD 2 år siden

  • Arkiveret

Video makes fans run obnoxiously compared to Safari

Using firefox to watch video such as amazon prime content causes the fans on my macbook to run obnoxiously compared to Safari for some reason. I don't get it. Why? Same v… (læs mere)

Using firefox to watch video such as amazon prime content causes the fans on my macbook to run obnoxiously compared to Safari for some reason. I don't get it. Why? Same video in both browsers using the same plugin causes very different results.

I use XRG app to watch the temps and stuff like fan speed.

Safari running the videos uses a good amount of CPU (~70% - 90%) and CPU die temp of 71C, where Firefox will run the CPU clear up to the 150%+ range and a die temp of 85+C. The second I stop the video, I see the case temps (sensor1,2,3) start to drop pretty quickly. Is there a different version of Silverlight for firefox that is different from Safari's? I'm stuck with Silverlight for the Amazon Prime stuff.

Pretty much, video in Firefox sends the case temps to somewhere around 39-42C, nothing crazy, but with the die temps, enough to kick the fans up to the 3500-4000 rpm range watching the videos.

Safari on the other had shows case temps around 30-32C and fans that sit steady at 1999- 2048 rpm watching the videos.

Asked by TimeDilation 5 år siden

Last reply by guigs 5 år siden

  • Arkiveret

Facebook videos seem to cause Firefox to lose connection, other browsers work fine.

While on facebook, if I watch one or 4(Random number) videos using facebooks own player, not youtube, or scroll down my frontpage wich usually have a large number of vide… (læs mere)

While on facebook, if I watch one or 4(Random number) videos using facebooks own player, not youtube, or scroll down my frontpage wich usually have a large number of videos, firefox connection to the net seem to be lost. When this happends, whatever webpage I try to access in Firefox just gets a "Loading" status in the tabs bar.

Only fix so far is to close and relaunch Firefox.

When doing that, I also find that XMark Sync has lost connection and can't sync up.

While this happends, I have tried IE, Chrome and several chat softwares, like Skype, and these function as supposed to. So the issue is somewhere in Firefox.

The reason I point towards Facebook videos(html5?) doing something to Firefox, is that so far this has only happened while on Facebook, and while watching, stopping, switching to HD, skipping forward/back or scrolling past videos on the frontpage(These autostart when they are "front").

This happends at random, but alot, so much I have pretty much stopped scrolling the front page or looked at videos posted on facebook.


I am stumped.

Asked by ralpgalland 4 år siden

Last reply by guigs 4 år siden

  • Arkiveret

How to rid the huge green line on videos on Firefox 59.0b6 (64-bit) + Windows 10?

I see there are known issues on "some Windows 8 configurations" with a huge green blob/line going down videos and maybe a shade of pink here and there, but I didn't see t… (læs mere)

I see there are known issues on "some Windows 8 configurations" with a huge green blob/line going down videos and maybe a shade of pink here and there, but I didn't see that this was known about on Windows 10. Please, have a screenshot and some diagnostic info! Thanks in advance!

Asked by anoncat 2 år siden

Last reply by Happy112 2 år siden

  • Arkiveret

Youtube Slight Hiccup in Playback

Though YouTube videos play well, every 10-30 seconds or so, there's a frame or two where it goes back a quarter to half of a second. I've tried using the h246ify plugin a… (læs mere)

Though YouTube videos play well, every 10-30 seconds or so, there's a frame or two where it goes back a quarter to half of a second. I've tried using the h246ify plugin addon, but it changed nothing. I see problems with video and audio playback are quite common in Firefox, but I haven't seen too many in Quantum (especially something so little as a random stutter). Any help is greatly appreciated, though it's not a very game-breaking problem (I've had this issue since Quantum came out and I installed Windows).

Asked by CJBurkey 1 år siden

Last reply by FredMcD 1 år siden

  • Arkiveret

How to stop videos from loading on metered connection?

I'm currently using nightly and, while videos with audio are muted by media.autoplay.ask-permission, and further they are paused if you also set allow-muted to false, the… (læs mere)

I'm currently using nightly and, while videos with audio are muted by media.autoplay.ask-permission, and further they are paused if you also set allow-muted to false, the problem is that they still load.

On a metered [or slow] connection, this is a big problem.

Viewing a news article on ABC [for example] pre-loads the entire video in the background.

To make matters worse; Even after the entire video has been cached, a steady stream of 200KB/s is still continually streamed from the CDN.

Example link: https://abcnews.go.com/US/noreaster-season-east-coast/story?id=58738494

If you monitor bandwidth with Firefox's network monitor, or a 3rd party tool [like jnettop for Linux], you'll see that the page continues to load video data.

Not only would I expect it to not load any if playback is disabled, but it certainly shouldn't continue to load data, perpetually, after the entire video has been buffered.

Asked by DomingoMontoya 1 år siden

Last reply by cor-el 1 år siden

  • Arkiveret

Video Stuck In A Loop On Particular Website

Hi. I never had this issue before. I'm not sure when this occurred, but I think it started somewhere since Firefox 50 or 52. When I go to a particular website, the video… (læs mere)

Hi.

I never had this issue before. I'm not sure when this occurred, but I think it started somewhere since Firefox 50 or 52.

When I go to a particular website, the video feed will not play properly anymore. The video will play for a few seconds, then it will get stuck in a loop. I am currently updated to the latest version (Firefox 56). I have tried disabling all Add On's. I have tried visiting the site in Safe Mode. Nothing seems to fix the issue. The website works fine in IE and Chrome. The only way it works in Firefox is if I down rev to an earlier version like Firefox 49.

This is the website in question: http://www.theboneonline.com/bonetv/

Any help would be appreciated

Thank you.

Asked by Chopstick 2 år siden

Last reply by FredMcD 2 år siden