Viser spørgsmål med mærket: Vis alle spørgsmål
  • Løst

DUO: "Access Not Allowed With Firefox Due To Security Concerns

I've been utilizing the security protocol app DUO for work purposes for the last year with Firefox, no issues. I just recently updated to 105.0.1 and received the follow… (læs mere)

I've been utilizing the security protocol app DUO for work purposes for the last year with Firefox, no issues. I just recently updated to 105.0.1 and received the following error message when my DUO was prompted:

  • "We're sorry, access is not allowed with Firefox due to security concerns." - with a sad face.

It then shows me a list of compatible browsers and FF being the only one not allowed to use the DUO authentication. I've attempted to clear my browsers cache, fire up FF once more only to arrive at the same messaging. I've uploaded a screenshot of what I ran into.

This has to be some sort of error as I've been utilizing FF and DUO together successfully with no issues over the last year.

Any help is greatly appreciated.

Stillet af Eddie for 12 timer siden

Besvaret af Eddie for 8 timer siden

  • Løst

Some Messages Display Only Portion of HTML Code

Similar to a report on 102.0.2 (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1382355), some messages are displayed as only a portion of HTML code, or the base-64 encoding … (læs mere)

Similar to a report on 102.0.2 (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1382355), some messages are displayed as only a portion of HTML code, or the base-64 encoding of an attachment. Sometimes nothing is displayed. The header pane also displays HTML code rather than the message headers. It isn't the complete message source.

First saw this yesterday on 91.13 and thought it might have stopped doing it later, but I may not have ever re-visited the offending messages. It happens with random messages from the same sender. I just installed 91.13.1 today with the same issue.

(Lost my earlier edit, hope this isn't a re-post!)

Stillet af rhm2 for 3 dage siden

Besvaret af rhm2 for 1 dag siden

  • Løst

Error message "You need to enable JavaScript to run this app." continues

Hi all I'm a happy user of FF but have started to see issues with JavaScript (error message: You need to enable JavaScript to run this app.). I do the about:config correc… (læs mere)

Hi all

I'm a happy user of FF but have started to see issues with JavaScript (error message: You need to enable JavaScript to run this app.). I do the about:config correction and it sometimes works, but now the error is spreading to involve other pages - a page worked yesterday doesn't work today.

Is it just me?

//Allan, Sweden

Stillet af Allan Andersen for 5 dage siden

Besvaret af Paul for 5 dage siden

  • Løst

Browser crashes & main profile becomes unaccessible when update is available

Dear Community, I've been struggling with a very peculiar error with my Firefox in the last couple of weeks that I haven't managed to find a solution for. It's kinda dist… (læs mere)

Dear Community,

I've been struggling with a very peculiar error with my Firefox in the last couple of weeks that I haven't managed to find a solution for. It's kinda disturbing and makes me want to stop using the whole thing, even though I'm a big fan of Firefox.

1.) The first sign of the error is the browser suddenly becoming partially unresponsive. The UI still works - as in, you can scroll down/up on open pages, navigate through menus, open/close tabs, etc. but no HTML content is loaded JS isn't running. First I thought this was just bad connection, but I had a stable internet connection and other browsers would load the same pages. 2.) At this point, when I try to close the whole app and restart it, I get a message that the browser is already running. The dialogue box also offers to force restart the app, which doesn't work (it stops the process but doesn't restart it, so I still have to manually launch the app). 3.) After manually launching after failed force restart, I'm getting another error message saying that I'm using an "old version of Firefox", due to which my old profile "might not work". I can either exit the app or create a new profile. From a new profile I can load profile manager but I'm unable to launch the other profile. However, indeed there is an app update pending. 4.) After the update is installed, the browser launches the new profile and and then from the profile manager I'm able to load the other profile, set is up as standard and remove all other profiles. After this step, all seems to be normal and Firefox keeps working without any issues until a next update is found, but then the whole issue starts from point 1.

First time I suspected that the profile is corrupted, so I deleted it and resynced the settings from my Firefox Account, but this has not helped, so I fully removed Firefox with all the data stored on the local drives and reinstalled it. Then the latest version was installed and the profile worked, so I presumed the issue to be resolved until a new update came. In the last month there's been at least 3-4 updates, all triggering this very peculiar issue issue. I was thinking this might be known so the devs would release a fix soon, but I couldn't find the same issue mentioned, so now I'm suspecting one of the add-ons acting up. However, since the issue only reproducible when an update is released, it would somewhat complicated and time-consuming to deduct which one is causing the error. Hence, asking question here as I'm wondering if anyone had encountered anything similar or could suggest any further steps to fix the error.

I'm using 104.0.2 (64-bit) and following add-ons:

   Dark

Extension ID

   firefox-compact-dark@mozilla.org

Internal UUID

   e19ebbac-c904-4833-9836-b34cd99aedf7

Manifest URL

   moz-extension://e19ebbac-c904-4833-9836-b34cd99aedf7/manifest.json

LeechBlock NG

Extension ID

   leechblockng@proginosko.com

Internal UUID

   fcae5d2b-d421-46db-b85f-bf4b01b74042

Manifest URL

   moz-extension://fcae5d2b-d421-46db-b85f-bf4b01b74042/manifest.json

HTTPS Everywhere

Extension ID

   https-everywhere@eff.org

Internal UUID

   ed95fe88-894b-4f71-b65f-d94ca39184d6

Manifest URL

   moz-extension://ed95fe88-894b-4f71-b65f-d94ca39184d6/manifest.json

Decentraleyes

Extension ID

   jid1-BoFifL9Vbdl2zQ@jetpack

Internal UUID

   249d0d84-b3f5-4682-9a07-2bd77246a6f7

Manifest URL

   moz-extension://249d0d84-b3f5-4682-9a07-2bd77246a6f7/manifest.json

Stylus

Extension ID

   {7a7a4a92-a2a0-41d1-9fd7-1e92480d612d}

Internal UUID

   fa3b5461-95c0-4472-9306-8428d080f931

Manifest URL

   moz-extension://fa3b5461-95c0-4472-9306-8428d080f931/manifest.json

Privacy Badger

Extension ID

   jid1-MnnxcxisBPnSXQ@jetpack

Internal UUID

   c69318fb-2a37-4c3c-abed-60758264c38d

Manifest URL

   moz-extension://c69318fb-2a37-4c3c-abed-60758264c38d/manifest.json

Cookie AutoDelete

Extension ID

   CookieAutoDelete@kennydo.com

Internal UUID

   c452aab0-c8bd-4336-81e3-9482d58fbde0

Manifest URL

   moz-extension://c452aab0-c8bd-4336-81e3-9482d58fbde0/manifest.json

Super Dark Mode

Extension ID

   {be3295c2-d576-4a7c-9987-a21844164dbb}

Internal UUID

   fd0ffaf5-043d-405c-872f-dbd547640b2e

Manifest URL

   moz-extension://fd0ffaf5-043d-405c-872f-dbd547640b2e/manifest.json

NoScript

Extension ID

   {73a6fe31-595d-460b-a920-fcc0f8843232}

Internal UUID

   492c4958-9f48-48fe-b927-c0259592f1ca

Manifest URL

   moz-extension://492c4958-9f48-48fe-b927-c0259592f1ca/manifest.json

uBlock Origin

Extension ID

   uBlock0@raymondhill.net

Internal UUID

   b73fc177-8d0f-4a6c-84b9-950e67c850a8

Manifest URL

   moz-extension://b73fc177-8d0f-4a6c-84b9-950e67c850a8/manifest.json

I haven't captured the exact error messages but I'm happy to do if that sheds some further light on the issue (would have to wait until next update for the issue to happen though). Any tips would be appreciated.

Stillet af Firefox User for 1 uge siden

Besvaret af Firefox User for 1 dag siden

  • Løst

How do I repair ALL forlders?

TB has slowed way down. I upgraded to 102.3.0 (32-bit). One thread on this forum suggested a series of steps including repairing the inbox folder. I have dozens of folder… (læs mere)

TB has slowed way down. I upgraded to 102.3.0 (32-bit). One thread on this forum suggested a series of steps including repairing the inbox folder.

I have dozens of folders. Is there a way to repair ALL the folders?

One person who also uses TB but is not an expert suggested deleting messages of even folders that are no longer needed. (e.g., sufficient time has passed that I would no longer need to keep them.) closing TB backing up the profile deleting all MSF files backing up that profile uninstalling the 32 bit TB installing the 64-bit TB

Is that procedure reasonable?

Stillet af ArtKendall for 3 dage siden

Besvaret af david for 3 dage siden

  • Løst

Cannot find read messages

Version 102 has been plagued with problems. My latest issue is that I sorted my inbox by "Read" Now my read messages are not showing up in my inbox. I then checked sort b… (læs mere)

Version 102 has been plagued with problems. My latest issue is that I sorted my inbox by "Read" Now my read messages are not showing up in my inbox. I then checked sort by Date and the checkmark for "Read" went away but my read messages are still missing. The only messages that are in my inbox are the unread ones. Any help with this problem would be appreciated.

Stillet af tedriggs for 3 dage siden

Besvaret af Matt for 3 dage siden

  • Løst

How to open local files in Firefox 100 snap?

I'm on Ubuntu 22.04 which is using the snap package of Firefox. It seems that I cannot open local files in the /tmp directory. When I place a test.html file there and run… (læs mere)

I'm on Ubuntu 22.04 which is using the snap package of Firefox.

It seems that I cannot open local files in the /tmp directory. When I place a test.html file there and run `firefox /tmp/test.html`, it returns a file not found error. Why?

I don't have the problem with files in my home directory.

Stillet af simon.eu for for 4 måneder siden

Besvaret af jonzn4SUSE for for 4 måneder siden

  • Løst

Firfox 105.01 is down and it's not possible to start

Hello, I need help, it is not possible to open Firefox. After opening, the window closes itself again, a new profile was created, but the problem is still there. I am ver… (læs mere)

Hello, I need help, it is not possible to open Firefox. After opening, the window closes itself again, a new profile was created, but the problem is still there. I am very unhappy about this. I didn't load a new extension, didn't use new antivirus software. Firefox has already been uninstalled and reinstalled. The problem is not solved. I've also cleaned Firefox a few times, but the problem still persists. There are no crash reports as Firefox just closes and doesn't crash. I can start safe mode. I am sending the Troubleshooting information.

Thanks for your help, Firefox is the best browser! Greetings Silke

Stillet af silke.lubich for 4 dage siden

Besvaret af silke.lubich for 3 dage siden

  • Løst

"A unique identity matching the from address was not found" and folder flags.

For some time I have had the problem of the above error when double clicking to open an email from the Inbox in a new window. No other folder was affected. The problem di… (læs mere)

For some time I have had the problem of the above error when double clicking to open an email from the Inbox in a new window. No other folder was affected. The problem did not appear when running in Safe Mode, but still appear when running the base install with no add-ons. This problem persisted after completely reinstalling Thunderbird and upgrading to a newer version of my OS.

For a while I was using the right click to open work around. Recently I found mention on another forum of this problem being solved by installing the FolderFlags add on. I used that add on and discovered that the Inbox folder had both Inbox and Template flags set.

Removing the flag solves the original problem for the duration of the session. But closing and reopening Thunderbird somehow sets the Template flag again, recreating the issue.

How can I prevent Thunderbird from changing the Template flag setting?

Stillet af barbarian818 for 4 dage siden

Besvaret af Matt for 4 dage siden

  • Løst

How do I delete an old email account from Thunderbird

Thunderbird is trying to access an old email account I haven't used for years. But today I am getting the following error message: Login to server pop3(old email address)… (læs mere)

Thunderbird is trying to access an old email account I haven't used for years. But today I am getting the following error message: Login to server pop3(old email address) with username XXXX failed. The error message keeps popping up as long as Thunderbird is open. And as long as an error message is running, I can't send an email. How can I delete the old email account so I won't get the error message any more? Thanks. If you respond by email, my current email is rmvoget@gmail.com The old one was rvoget@w-link.net

Stillet af RichV for 4 dage siden

Besvaret af david for 4 dage siden

  • Løst

email account fails login

email account fails to login, triggers blocking by host One of six email accounts consistently triggers a "fail" by the host server, leading to the blocking of my mails a… (læs mere)

email account fails to login, triggers blocking by host

One of six email accounts consistently triggers a "fail" by the host server, leading to the blocking of my mails and web pages.

Thunderbird 102.2.2 install may have been the source of the problem. Updated now to 102.3.0 but still a problem.

All of the parameters of the bad account are the same as other, successful accounts.

Also, the parameters on the host are the same, and the password is the same on host and in Thunderbird.

I need to retain the old emails on the account for my records; I can forward new mails to another account.

How can I retain the old emails for reference while preventing the account from trying to login? Can I delete the account but retain the old emails??

HOST LOG:

2022-09-21 12:29:01.084 [8535] no host name found for IP address 24.60.208.199 2022-09-21 12:29:01.084 [8535] list matching forced to fail: failed to find host name for 24.60.208.199 2022-09-21 12:29:03.150 [8535] dovecot_plain authenticator failed for ([IPv6:::ffff:10.0.0.4]) [24.60.208.199]:59934 I=[144.168.230.163]:465: 535 Incorrect authentication data (set_id=jerry@stopbullyingcoalition.org) 2022-09-21 12:31:52.182 [8535] dovecot_login authenticator failed for ([IPv6:::ffff:10.0.0.4]) [24.60.208.199]:59934 I=[144.168.230.163]:465: 535 Incorrect authentication data 2022-09-21 12:34:37.182 [8535] SMTP command timeout on TLS connection from ([IPv6:::ffff:10.0.0.4]) [24.60.208.199]:59934 I=[144.168.230.163]:465

Stillet af photolumination for 6 dage siden

Besvaret af photolumination for 5 dage siden

  • Løst

Need to delete a second copy of an account without deleting the original or the account itself

My wife and I share a single Windows 10 PC, but with our own separate accounts. My wife has her own copy of Thunderbird installed on her Windows account. The problem occ… (læs mere)

My wife and I share a single Windows 10 PC, but with our own separate accounts. My wife has her own copy of Thunderbird installed on her Windows account.

The problem occurred when I set up what was supposed to be a mirror of her Thunderbird account on my Windows account.

Most of the time, email messages she creates or receives on her instance of Thunderbird on her Windows account appear on my copy, but not always. This scheme is not working as we hoped it would.

I'd like to remove my copy of her account, but I'm very concerned that I might also delete the REAL instance of her account installed on her Windows account, and especially her actual Thunderbird account.

How can I delete just my duplicate of her Thunderbird account in my Windows account without deleting anything on her Windows account?

Stillet af bert.hyman for 5 dage siden

Besvaret af david for 5 dage siden

  • Løst

Can't attach or download files

If I try to attach or download (only with the Always ask you where to save files option turned on) a file in any website, the browser doesn't open the Files window. Drag… (læs mere)

If I try to attach or download (only with the Always ask you where to save files option turned on) a file in any website, the browser doesn't open the Files window. Drag and drop works. I am able to choose the download folder from the settings and upload any folder, though.

I'm running Firefox 103.0.1 on Linux Ubuntu 22.04 LTS.

Stillet af gabrielegagliardi23 for 2 uger siden

Besvaret af jonzn4SUSE for 2 uger siden

  • Låst

UID FETCH failed

Have not been able to receive my email for almost 2 weeks. Get the message UID Fetch Failed. I've checked all my settings with optonline and they are correct. Went over s… (læs mere)

Have not been able to receive my email for almost 2 weeks. Get the message UID Fetch Failed. I've checked all my settings with optonline and they are correct.

Went over setting with optimum HD agent and they are set correctly.

Duplicate thread, support continued in /questions/1386554

Stillet af dianag1 for for 1 måned siden

  • Løst

Hyperlinks are not working on Outlook (running Windows 7 Pro).

When I click on an article or any link in Outlook, I get an error message that says, Your organization's policies are preventing us from completing this action for you. … (læs mere)

When I click on an article or any link in Outlook, I get an error message that says, Your organization's policies are preventing us from completing this action for you. For more info, please contact your help desk. I'm not an 'organization', just a user and obviously there's no help desk to contact, so I thought I'd reach out to see if someone might have a solution to this problem. I have already made sure that my default programs are set to Firefox for my browser and Outlook for my email and made sure all the defaults are selected. I have also run a full windows scan program which came up without any errors and I have run a registry scan that fixed every identified error. I'm still getting the same error message and the only way for me to open up an article or a link from an email is to 'copy hyperlink', open up a new tab in Firefox and select Paste and Go, which is driving me nuts and wasting a ton of time. I don't know what else to do at this point. I did find a document on the internet that has what it says is a method to resolve this exact error message problem, but the instructions are specific to Internet Explorer, not Firefox. I'm hesitant to find those same tools on Firefox (which is quite possible, though some of them are in different places on Firefox than they are on Internet Explorer). My concern comes with the fact that the final step will 'reset' every setting to it's default condition, so it seemed like a good idea to try to get some expert help before I perform such a drastic action. Also, I'm also making the assumption that if I did do a complete reset, I would be able to restore Firefox back via my most recent System Restore and it would bring back all my customizations, browers add-ons, personal settings, home pages history, cookies, privacy settings, etc. - but I'd like someone to weigh in on this. Thanks for any help anyone can provide.

Stillet af laura2u for 1 uge siden

Besvaret af jscher2000 - Support Volunteer for 1 uge siden

  • Løst

Memory leak / TB not responding on latest two versions after reading S/MIME signed email with links

Just this week I started having problems where Thunderbird hangs, apparently due to a memory leak, after viewing S/MIME signed emails containng embedded hyperlinks to a s… (læs mere)

Just this week I started having problems where Thunderbird hangs, apparently due to a memory leak, after viewing S/MIME signed emails containng embedded hyperlinks to a secure site that requires my certificate to login. This is on a Dell Precision 7550 running Windows 10, and Thunderbird 91.9.0 (also the previous installed version - I believe it was 91.8.1).

After clicking on such an email (which come from a known address and are forwarded to a specific folder by a rule), the email is slow or fails to load into the display window. Subsequent clicking on other folders has a delayed response or never responds. I sometimes get a message at the top saying (Not Responding), sometimes I can click on other email records or switch folders, but emails no longer display contents in the viewing pane - it stays blank.

The other think I noticed is the blue bar at the lower right which appears when compacting shows up with the bar at 100% but never goes away. To end the task I must use Task Manager. This behavior only occurs after I have clicked on signed email with links (but not the link itself) that require a login using the smartcard certificates. Prior to looking at the signed email with these links, TB operates normally (aside from the endemic new user interface issues) when viewing other signed or unsigned emails. Curiously, in my most recent restart of the program, I clicked on several messages from the source of the emails with the hyperlinks, but ones that did not link to the secure files requiring certificate access. One of these was encrypted and opened normally with my certificate, and after accessing this email, the emails with the secure hyperlink opened normally and did not result in TB not responding.

I believe this has something to do with TB and S/MIME configuration, and have verified this behavior does not occur in Troubleshooting mode. However, in Troubleshooting mode, I cannot access my PKI S/MIME certificates as the Broadcom smart card device is not present. I am attaching a task manager snip showing the memory leak (the memory used continues to increase with time, the CPU percentage stays roughly the same - unfortunately this file upload has a perpetually spinning circle and still says it is uploading, so I may have to try again). I have also included the Device Manager view associated with the S/MIME certificates in regular and troubleshooting mode which show the internal Broadcom device is not present in the latter instance. I need to have the functionality and security provided by the smartcard S/MIME certificates, so this is a major problem for me.

Stillet af BarnRat1 for for 4 måneder siden

Besvaret af BarnRat1 for 6 dage siden

  • Løst

error message - message or carrier (Plateautel.net ) has timed out

I cannot send or forward emails. Get an error notice that says my message or carrier (Plateautel.net ) has timed out. If I perform task on the webmail. plateautel.net sit… (læs mere)

I cannot send or forward emails. Get an error notice that says my message or carrier (Plateautel.net ) has timed out. If I perform task on the webmail. plateautel.net site it works but I prefer to use Thunderbird.

Stillet af rondeeds for 1 uge siden

Besvaret af david for 1 uge siden

  • Løst

YouTube blacks out entire screen while watching video.

Hi, so yesterday, I updated to the latest version of FireFox (version 105.0). Nothing seemed to be out of the ordinary until I decided to watch a few YouTube videos. The … (læs mere)

Hi, so yesterday, I updated to the latest version of FireFox (version 105.0). Nothing seemed to be out of the ordinary until I decided to watch a few YouTube videos. The best way I can describe this problem is that every time I decide to scroll down to see the description or read a few comments, the entire screen on my laptop goes black regardless if it's on default view or full screen.

Even though that does sound like a crash, the audio still plays, and if I power the computer to sleep mode and log back in, the window of the video automatically scrolls up and everything is back to the way it was (but I did had to restart the laptop once because it also visually broke my mouse pointer). The only way I can get around this problem is to pause whatever video I watch and then scroll down, and no black screen occurs.

I don't know if I'm the only one who has this problem, but I've never had this issue happen in past versions of FireFox. If there is another way to fix this problem, I'll be glad to take anyone's possible suggestions/solutions.

Stillet af dashoobi for 6 dage siden

Besvaret af techguy150 for 6 dage siden

  • Løst

Where is the filter log? How do I see if it's working?

Recently it doesn't seem as though Thunderbird Filters are working. I thought that "Run Now" on the Filters Dialogue used to work on the one filter which one had just fin… (læs mere)

Recently it doesn't seem as though Thunderbird Filters are working. I thought that "Run Now" on the Filters Dialogue used to work on the one filter which one had just finished editing. Filters that I modified yesterday have not updated my in-box. I did have a Thunderbird crash yesterday while loading a particularly large filter.

Where do I find the filter log? How do I test it? Is this snafu from a recent Tbird update?

TIA.

Stillet af TdeV for 1 uge siden

Besvaret af Toad-Hall for 1 uge siden