Viser spørgsmål med mærket: Vis alle spørgsmål

Can't access my Wordpress site after logging in

Hi, For the last few weeks now I've not been able to use Wordpress on Firefox. Just thought to try it on Chrome and it's working fine. Basically, I can log in fine, but w… (læs mere)

Hi, For the last few weeks now I've not been able to use Wordpress on Firefox. Just thought to try it on Chrome and it's working fine. Basically, I can log in fine, but when I click over from reader to sites, it gets stuck saying "loading sites" forever. What on earth is going on?

Bek

Stillet af bekkyb for 3 minutter siden

post update issues

Firefox updated this morning for me, and now my search bar doesn't work (all search engines were cleared) and I can't find Google as an available search engine to add bac… (læs mere)

Firefox updated this morning for me, and now my search bar doesn't work (all search engines were cleared) and I can't find Google as an available search engine to add back. Further, when I do get search results from whatever engine I use, when I right click and say open in a new tab, nothing happens. Really scratching my head on this one since I've never had issues like this before.

Stillet af ajm_2000 for 2 dage siden

Seneste svar af ajm_2000 for 32 minutter siden

It takes a very long time to change from English to Korean IME

Whenever I try to change from English to Korean IME on Firefox, it freezes for 10-15 seconds. This doesn't happen in Chrome, Windows settings, etc. I've tried assigning s… (læs mere)

Whenever I try to change from English to Korean IME on Firefox, it freezes for 10-15 seconds. This doesn't happen in Chrome, Windows settings, etc. I've tried assigning specific hotkeys to the input languages (like LShift + Alt + 1) and it doesn't change anything. I have also tried preventing accessibility services from accessing my browser. Whenever I deleted and reinstall the language packs it behaves normally for a day or two before being slow again. This also happens when I restart Firefox.

Stillet af kimir97 for 55 minutter siden

Why is my broswer in Telugu?

My browser despite being set to English is displaying pages in Tegulu. This seems to be an issue relating to how FF and Google are interfacing. For example the NYT is onl… (læs mere)

My browser despite being set to English is displaying pages in Tegulu. This seems to be an issue relating to how FF and Google are interfacing. For example the NYT is only in English, but any Google search results are in Tegulu. Any suggestions?

Stillet af dturley for 1 time siden

Extensions disappear

Hi, I have 5 or 6 extensions installed, they continue to disappear from my bar and cannot access them normally (Lastpass is the one that I use the most). I'm not sure wha… (læs mere)

Hi, I have 5 or 6 extensions installed, they continue to disappear from my bar and cannot access them normally (Lastpass is the one that I use the most). I'm not sure what to do. Everytime I refresh Firefox the extensions are viewable for a day or 2, then go away again.

Thanks

Stillet af mcsaros for 1 time siden

Redirecting to Yahoo

Hi I've been searching for a solution for this problem for quite some time and it is starting to annoy me. Every time I try and search for something instead of using goog… (læs mere)

Hi I've been searching for a solution for this problem for quite some time and it is starting to annoy me. Every time I try and search for something instead of using google it switches to yahoo? It didn't do this beforehand. I've seen some solutions on here like doing Ctrl + Shift + a and I've done it but it brings me to a blank tab. It's like whatever it is doesn't want me to remove it. I also tried refreshing Firefox and that didn't help either.

Stillet af cho.laranang for 1 time siden

The sooner I sign in the web page becomes blank

If I clean install and don't sign in everything works fine but the sooner I sign in the web pages become blank I am talking about clean every tiny bit from the regedit.ex… (læs mere)

If I clean install and don't sign in everything works fine but the sooner I sign in the web pages become blank I am talking about clean every tiny bit from the regedit.exe my self manually. As long as I don't sign in everything is a charm but not after I sign in. The private mode works fine

Stillet af scorpio_109 for 2 timer siden

Cookies get changed unexpectedly when making requests to web app

I'm Developing a Web Application I make a GET request to a web app with Fetch API, It shows "No headers for this request" in developer tools, and the cookies get changed … (læs mere)

I'm Developing a Web Application

I make a GET request to a web app with Fetch API, It shows "No headers for this request" in developer tools, and the cookies get changed as if the request were sent without any cookies and the web app assigned a new cookie. Are cookies sent by default with GET request using Fetch API in firefox?

When accessing page directly instead of Fetch API the request seems to go through every other "F5 Press", and otherwise the same problem occurs.

It works on chromium - trying to figure out what could be different - if it's a problem with firefox or my backend - any ideas? Thanks

Firefox Version 79.0 on ArchLinux Flask/Gunicorn/Nginx on Debian

Stillet af eingleVi for 5 timer siden

Seneste svar af eingleVi for 3 timer siden

Firefox 79 is extremely slow

Since upgrading to Firefox 79 many Web pages are noticeably, irritatingly slower: Slow to load, and especially for interactive pages (Javascript, etc), slow to respond. … (læs mere)

Since upgrading to Firefox 79 many Web pages are noticeably, irritatingly slower: Slow to load, and especially for interactive pages (Javascript, etc), slow to respond. Some are teeth-grindingly, give-up-on-Firefox slow.

I've downgraded twice to Firefox 77 and the slowness went away, but that isn't a choice anymore on my work computer.

Please get rid of whatever "improvements" have ruined version 79 and restore the performance of my preferred browser.

Stillet af not4moi-mozilla for 3 timer siden

firefox keeps spiining

can someone help me solve this problem? I have tried all I could but cant come up to the solution, when Firefox keeps spinning after a few minutes of working well-see the… (læs mere)

can someone help me solve this problem? I have tried all I could but cant come up to the solution, when Firefox keeps spinning after a few minutes of working well-see the pic attached

Stillet af emucox for 4 timer siden

Firefox v79.0 Copy and Paste doesnt work with Avast Web Sheild enabled.

COPY PASTE not working with Avast web sheild turned on and using the browser Firefox. My OS is Catalina. Currently 10.15.6 My Firefox is 79.0 My Avast is 14.5 with only t… (læs mere)

COPY PASTE not working with Avast web sheild turned on and using the browser Firefox.

My OS is Catalina. Currently 10.15.6 My Firefox is 79.0 My Avast is 14.5 with only the 3 most fundamental core shields (email. web. and file)

Copy and paste is broken within Firefox when you have the Avast Web Shield enabled. While its enabled, other browsers do not have the same issue. Copy and paste in Safari and Chrome works fine. If you turn off the web sheild in Avast you must close and re-open the Firefox Browser and the issue is gone.

The Firefox reset/refresh that i tried, based on another post, only really disables the web shield for a small time, when avast refreshes it puts it back. So its not fixing the issue, its temporarily disabling it.

Its rather aggravating. Anyone solved it? Im posting on both FF and Avast forums.

Stillet af tim109 for 2 dage siden

Seneste svar af tim109 for 5 timer siden

How can I copy a URL exactly without added material being put onto it, to post a pointer to a page?

I open a page and want to copy the URL to send it to someone or post it as a reference on another page. When I do, a whole lot of excess text gets added to the URL. Here,… (læs mere)

Stillet af Hank for 22 timer siden

Seneste svar af Hank for 5 timer siden

No audio with Firefox

I am using Windows 10 Pro 64 Bit and Firefox 79.0 (64 Bit) When playing e.g. Youtube videos with Firefox, I can't hear any sound. Playing MP3 files via Mediaplayer sounds… (læs mere)

I am using Windows 10 Pro 64 Bit and Firefox 79.0 (64 Bit)

When playing e.g. Youtube videos with Firefox, I can't hear any sound. Playing MP3 files via Mediaplayer sounds OK. The same Youtube videos using Chrome, Edge or Internet Explorer sound properly.

Could an update be the reason for this behaviour? This fault occurred since a few weeks.

Stillet af martin.hoheisel for 6 timer siden

Links are opening in a new window vice a new tab.

I have verified that the settings are to open links in a new tab but they still open in a new window and the new window has tabs I previously closed. This problem arose a… (læs mere)

I have verified that the settings are to open links in a new tab but they still open in a new window and the new window has tabs I previously closed. This problem arose after Microsoft did an update to Windows 10 in which my default browser (Firefox) was replaced with Edge. When I reset Firefox as my default the problem appeared. Prior to the update links opened in a new tab as I intended.

Stillet af dmvolz for 7 timer siden

Add-on syncing between windows and mac

Hi there, I recently switched to windows and I used firefox sync to import all my bookmarks etc. However, I had some issues with video streaming. I took the pc back to th… (læs mere)

Hi there,

I recently switched to windows and I used firefox sync to import all my bookmarks etc. However, I had some issues with video streaming. I took the pc back to the store and they claim it is because of the firefox syncing. Is it possible that by syncing it installed some add-ons on windows that aren't compatible with the OS?

Stillet af kyrianvangenderen for 7 timer siden

Dropdown Search Suggestions

I use the dropdown in the search bar on Firefox (called "Awesome Bar," I think?). However, there are search engines which are clearly pinned. For example, @amazon or "S… (læs mere)

I use the dropdown in the search bar on Firefox (called "Awesome Bar," I think?). However, there are search engines which are clearly pinned. For example, @amazon or "Search with Amazon" or "Search with Google."

How can I delete them?

I have searched through this issue in the Community, and the solutions there are not available to me. I cannot "Hold" the item, and press delete. I cannot "right-click" on the item. I cannot highlight the choice and delete, either through right-clicking or hitting the delete key.

Please advise. I want the other choices to be available.

Thanks.

Stillet af msieger89 for 8 timer siden