X
Tryk her for at gå til webstedets mobilversion.

Supportforum

How do I get the New Tab button to work again?

Skrevet

Both the New Tab button and the "+" were working fine until this morning. Since this afternoon, however, they both stopped working. I click on both of them and nothing happens. I am unable to open a new tab. I am forced to open several browsers in order to work with different windows. I followed the suggestion of another user and checked the add-ons, and nothing happened. I do not have ASK bar, so that is out also. Can you help? I ran out of resources. Thanks!

Both the New Tab button and the "+" were working fine until this morning. Since this afternoon, however, they both stopped working. I click on both of them and nothing happens. I am unable to open a new tab. I am forced to open several browsers in order to work with different windows. I followed the suggestion of another user and checked the add-ons, and nothing happened. I do not have ASK bar, so that is out also. Can you help? I ran out of resources. Thanks!

Valgt løsning

Hi, madperson! And thanks for your reply. Yesterday, when I posted my query, I had already ran FF in safe mode and checked all (and few) ext/addons I have. The problem persisted, so I posted my question. This morning, however, the glitch seems to have cleared itself! The New Tab button and the "+" icon both work like before! Don't ask me what happened, I could not even begin to try to explain. Anyway, here are the ext/addons I have: Norton Vulnerability Protection; Personas; Flash Video Downloader; Groowe Search Toolbar (which was suggested by Mozilla); and Yahoo Toolbar. Thanks again for your help, I appreciate it. Marcia

Læs dette svar i sammenhæng 0

Yderligere systemdetaljer

Installerede plugins

  • Shockwave Flash 11.5 r502
  • VLC media player Web Plugin 2.0.2
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Next Generation Java Plug-in 10.9.2 for Mozilla browsers
  • Google Update
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.1.4
  • GEPlugin
  • Google Updater pluginhttp://pack.google.com/
  • Zylom Plugin
  • Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 11.0
  • Yahoo Application State Plugin
  • RealJukebox Netscape Plugin
  • RealPlayer(tm) LiveConnect-Enabled Plug-In
  • 6.0.12.1698
  • Office Plugin for Netscape Navigator
  • Shockwave Flash 9.0 r45
  • Npdsplay dll
  • Windows Multimedia Services DRM Store Plug-In

Program

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:17.0) Gecko/20100101 Firefox/17.0

Yderligere information

Luk
philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5280 løsninger 23329 svar

so which addons do you actually have installed currently? you can easily check if the issue is caused by one of your extensions by running firefox in safemode once (will temporarily disable all addons)...

Troubleshoot extensions, themes and hardware acceleration issues to solve common Firefox problems

so which addons do you actually have installed currently? you can easily check if the issue is caused by one of your extensions by running firefox in safemode once (will temporarily disable all addons)... [[Troubleshoot extensions, themes and hardware acceleration issues to solve common Firefox problems]]

Valgt løsning

Hi, madperson! And thanks for your reply. Yesterday, when I posted my query, I had already ran FF in safe mode and checked all (and few) ext/addons I have. The problem persisted, so I posted my question. This morning, however, the glitch seems to have cleared itself! The New Tab button and the "+" icon both work like before! Don't ask me what happened, I could not even begin to try to explain. Anyway, here are the ext/addons I have: Norton Vulnerability Protection; Personas; Flash Video Downloader; Groowe Search Toolbar (which was suggested by Mozilla); and Yahoo Toolbar. Thanks again for your help, I appreciate it. Marcia

Hi, madperson! And thanks for your reply. Yesterday, when I posted my query, I had already ran FF in safe mode and checked all (and few) ext/addons I have. The problem persisted, so I posted my question. This morning, however, the glitch seems to have cleared itself! The New Tab button and the "+" icon both work like before! Don't ask me what happened, I could not even begin to try to explain. Anyway, here are the ext/addons I have: Norton Vulnerability Protection; Personas; Flash Video Downloader; Groowe Search Toolbar (which was suggested by Mozilla); and Yahoo Toolbar. Thanks again for your help, I appreciate it. Marcia