Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

favicon load fails

  • 9 svar
  • 37 har dette problem
  • 629 visninger
  • Seneste svar af Phil Reinie

more options

Hi

i am developing a website and whish to add a favicon to it. so far no problem. The favicon loads well in Opera, IE, Chrome and Safari Other favicons from various websites load well. I have had this problem in the past and after some time, hours - days, the favicon will show up eventually. But then i want to make changes and the whole process starts again

However i do not manage to get Firefox to load it. Is this a known issue?Is there a fix?

Valgt løsning

http://www.angeliquedon.nl
I can see favicon in Firefox. Try reloading that page while you are viewing it by using F5. Or clear the cache.

Generally it is better to have the favicon.ico image in the root directory rather than having that image in a folder, such as the /photos/ folder where you have it. Many web browsers look for it there and will display it, even without having a Meta tag.

Læs dette svar i sammenhæng 👍 5

Alle svar (9)

more options

Valgt løsning

http://www.angeliquedon.nl
I can see favicon in Firefox. Try reloading that page while you are viewing it by using F5. Or clear the cache.

Generally it is better to have the favicon.ico image in the root directory rather than having that image in a folder, such as the /photos/ folder where you have it. Many web browsers look for it there and will display it, even without having a Meta tag.

more options

Root directory, as in '/'? Or did you mean the home directory "~/"? Or did you mean the directory where the app is?

My problem is that I installed Lion and all my Firefox bookmark favicons no longer exist. The tabs show a favicon, but not the bookmarks. Safari shows favicons.

In the enclosed image, Comcast, Google, Wikipedia, basically all that don't have the square (or folder) at the front should have a favicon.

When I edit the Firefox bookmarks the favicons appear, but why not in the menu pull-down?

Ændret af Phil Reinie den

more options

@PReinie

Off topic for this thread, which was about website development.

Do the favicons appear after each bookmark is used the first time?

Which version of Firefox? If not Firefox 10.0.2, update to that version which has a fix for favicons not showing.

more options

Sorry if it's off-topic... it was the only place I found anything talking about Firefox favicons and when I followed the link I didn't see anything about website development. Is there a better place? Maybe general, or UI?

Favicons don't appear after using the bookmark, and they don't even appear if I "Bookmark This Page". It comes out with a null (not even the empty box).

F5 does nothing for favicons it just reloads the page.

more options

Do you see that favicon in Tools > Page Info > Media?

Tap the Alt key or press the F10 key to bring up the menu bar temporarily.

more options

I don't see any favicon in Tools > Page Info > Media.

At what point should I be looking at Tools > Page Info > Media?

When would you like me to use the F10 key (which normally on my Mac mutes the audio, but Fn F10 does something with expose or some operation I don't normally use.

It's the bookmarks' favicons that don't show... not one of them. Not even the one for https://support.mozilla.org... (the one for this page - not that I know there is one).

more options

If you open a page in a tab then Firefox loads all content from the server or the cache and that includes the website's favicon.

more options

cor-el, I found https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/checkplaces/

Something you suggested to someone else. That solved the problem. I'm going back there now and donating! It's weird that something so simple is used: icons in bookmarks. I would like to know why they weren't there. Maybe I'll ask the author of the addon.

more options

The tab appears with the favicon, but not the bookmark. See my earlier post (which may appear after this post, I'm not sure if they appear chronologically or with respect to a post I'm replying to. (And no, although that IS ending a sentence with a preposition, it IS allowed in the English language, but not in Latin and possibly other Latin-related languages.) (English is a Germanic based language, not Latin based.)