X
Tryk her for at gå til webstedets mobilversion.

Supportforum

Bookmark search in location bar does not produce proper results

Skrevet

(note: I have hundreds of bookmarks) I search the word "idea" in the location bark (with prefs set as searching for Bookmarks) and only SOME of the bookmarks with "idea" in the name come up. I type "ideas" and they all disappear, even though there IS one with the word "ideas". This happens even in Safe Mode.

(note: I have hundreds of bookmarks) I search the word "idea" in the location bark (with prefs set as searching for Bookmarks) and only SOME of the bookmarks with "idea" in the name come up. I type "ideas" and they all disappear, even though there IS one with the word "ideas". This happens even in Safe Mode.

Yderligere systemdetaljer

Installerede plugins

  • -Provides additional functionality on Facebook. See our web site for details.
  • Shockwave Flash 10.1 r53
  • iTunes Detector Plug-in
  • Yahoo Application State Plugin version 1.0.0.7
  • 4.0.50524.0
  • Version 1.1.2, copyright 1996-2010 The VideoLAN Teamhttp://www.videolan.org/
  • Next Generation Java Plug-in 1.6.0_20 for Mozilla browsers
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape "9.3.3"
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.

Program

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; Windows NT 6.1; rv:2.0b2) Gecko/20100720 Firefox/4.0b2

Yderligere information

Aardvark, Adblock Plus, All-In-One Gestures, Cooliris (disabled), Download Helper (disabled), FacePAD (disabled), Firefox Sync, Forecastfox, FoxyTunes, Locationbar, Remove New Tab Button, Screengrab, StumbleUpon, TabGroups Manager, TinEye, Ubiquity, UserAgent Switcher (disabled), Zotero (disabled)

Luk
cwotta 0 løsninger 4 svar

edit: (this was my post). this happens with my Firefox 3.6 also

edit: (this was my post). this happens with my Firefox 3.6 also
Svetlana 76 løsninger 915 svar

Nyttigt svar

Does it happen in new profile? Make is as described at Profile Manager - Create, remove, or switch Firefox profiles ; import the bookmarks into the new profile via the import/export to HTML feature in bookmarks - organize bookmarks window; change the Location bar search setting; check for the issue.

Does it happen in new profile? Make is as described at [[Managing profiles]] ; import the bookmarks into the new profile via the import/export to HTML feature in bookmarks - organize bookmarks window; change the Location bar search setting; check for the issue.

Ændret af Svetlana den

cwotta 0 løsninger 4 svar

It does NOT happen in a new profile.

So now I have to reinstall all of my add-ons in the new profile. Is that correct? Or is there a way to copy the Plug-ins folder from one profile to the next (i.e. by going to the location in AppData)?

Thanks for your help, Gryllida

It does NOT happen in a new profile. So now I have to reinstall all of my add-ons in the new profile. Is that correct? Or is there a way to copy the Plug-ins folder from one profile to the next (i.e. by going to the location in AppData)? Thanks for your help, Gryllida
cwotta 0 løsninger 4 svar

edit: by "It does NOT happen in a new profile" I mean "It works properly after creating a new profile." Thank you very much!

edit: by "It does NOT happen in a new profile" I mean "It works properly after creating a new profile." Thank you very much!
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17690 løsninger 160039 svar

If it works in Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode then that would assume that one of the extensions is causing it. Did you bump any extensions to run in the 4.0 beta version?

From your posted extensions list Locationbar looks like a likely candidate.

If it works in [[Safe mode]] then that would assume that one of the extensions is causing it. Did you bump any extensions to run in the 4.0 beta version? From your posted extensions list Locationbar looks like a likely candidate.
cwotta 0 løsninger 4 svar

No, it was still "messed up" in Safe Mode.

It was also "messed up" in BOTH 3.6 and 4.0b2.

And yes, I originally thought "Locationbar" was a "likely candidate" as you say, mainly due to its name. But after disabling it, and after it not working in Safe Mode, I ruled that out.

I believe it was a corrupt profile. After I took Gryllida's suggestion, I reinstalled new plugins (did NOT end up copying any AppData folders, as that'd be dumb), and it now works just fine.

So thank you both for your suggestions.

No, it was still "messed up" in Safe Mode. It was also "messed up" in BOTH 3.6 and 4.0b2. And yes, I originally thought "Locationbar" was a "likely candidate" as you say, mainly due to its name. But after disabling it, and after it not working in Safe Mode, I ruled that out. I believe it was a corrupt profile. After I took Gryllida's suggestion, I reinstalled new plugins (did NOT end up copying any AppData folders, as that'd be dumb), and it now works just fine. So thank you both for your suggestions.