On Aug 14th 11 PM ET/Aug 15th 03:00 UTC, due to scheduled Firefox Account server maintenance, users may not be able to sign in or create a new subscription. This is expected to last approximately 30 minutes. Status updates can be found at https://status.vpn.mozilla.org or https://status.relay.firefox.com.

Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

With version 102.0, my homepage will not launch

  • 3 svar
  • 1 har dette problem
  • 35 visninger
  • Seneste svar af HJ

more options

I have been checking all the help threads and I never did see an answer that works. I set my homepage to be msn.com and now it won't come up at all. I've cleared cached, history and everything else. I've done malware searches via various programs, including Malwarebytes and nothing comes up. I tried reloading the page as my home page using the suggestion of dragging it to the home icon as well as setting it in 'settings'. I even reloaded the firefox program. I looked at about:config as suggested. I couldn't figure out where to right-click to reset it as suggested, however I did do screen shot of the current settings and nothing stands out to me. I don't seem to be having this home page problem and, as mentioned, I haven't seen an effective fix for the problem except to use Chrome as an alternative.

Do you have a fix that I missed?

I have been checking all the help threads and I never did see an answer that works. I set my homepage to be msn.com and now it won't come up at all. I've cleared cached, history and everything else. I've done malware searches via various programs, including Malwarebytes and nothing comes up. I tried reloading the page as my home page using the suggestion of dragging it to the home icon as well as setting it in 'settings'. I even reloaded the firefox program. I looked at about:config as suggested. I couldn't figure out where to right-click to reset it as suggested, however I did do screen shot of the current settings and nothing stands out to me. I don't seem to be having this home page problem and, as mentioned, I haven't seen an effective fix for the problem except to use Chrome as an alternative. Do you have a fix that I missed?
Vedhæftede skærmbilleder

Valgt løsning

core-el and jscher-2000

Thank you both for the troubleshooting information. To answer jscher-2000's question, the webpage would open, you could see it trying to connect in a box on the middle of the page, but then it would stop and just leave the webpage URL with no content. I have run through all the troubleshooting steps on the links cor-el provided, and I "think" I've found the problem. The problem seems to have been with one of the extensions (uBlock Origin). I'm not sure what happened since it's been running great for years. I ran through the other three extensions as well and they all seem to be fine. I went through the options, etc. for uBlock and reset everything as far as I can tell. It seems to be working now. Thank you so much! I tried to use the "problem solved" button in my email but it wouldn't open so I'm replying here. At least now I have a set of troubleshooting steps if it happens again. If necessary, I'll just remove that extension in the future. Thanks!

Læs dette svar i sammenhæng 👍 0

Alle svar (3)

more options

Hi HJ, what exactly is happening at startup? For example:

  • Previous session is restored (see A below)
  • A different page appears (see B below)
  • Error message (what is the message?)
  • Blank page (with MSN in the address bar)
  • Something else

(A) There is a checkbox for this at the top of the General panel on the Settings page. If that is not checked, Firefox may be having trouble shutting down cleanly and therefore is doing a crash recovery.

(B) You could double-check on the Settings page, Home panel, that Firefox is instructed to use your Custom URL (instead of a blank page or the built-in Firefox Home page).

Nyttig?

more options

Start Firefox in Troubleshoot Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration or userChrome.css is causing the problem.

  • switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Troubleshoot Mode start window

Nyttig?

more options

Valgt løsning

core-el and jscher-2000

Thank you both for the troubleshooting information. To answer jscher-2000's question, the webpage would open, you could see it trying to connect in a box on the middle of the page, but then it would stop and just leave the webpage URL with no content. I have run through all the troubleshooting steps on the links cor-el provided, and I "think" I've found the problem. The problem seems to have been with one of the extensions (uBlock Origin). I'm not sure what happened since it's been running great for years. I ran through the other three extensions as well and they all seem to be fine. I went through the options, etc. for uBlock and reset everything as far as I can tell. It seems to be working now. Thank you so much! I tried to use the "problem solved" button in my email but it wouldn't open so I'm replying here. At least now I have a set of troubleshooting steps if it happens again. If necessary, I'll just remove that extension in the future. Thanks!

Nyttig?

Stil et spørgsmål

Du skal logge ind på din konto for at svare på et indlæg. Start et nyt spørgsmål, hvis du ikke har en konto endnu.