Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Apple forum doesn't display on Mac OS

  • 11 svar
  • 1 har dette problem
  • 43 visninger
  • Seneste svar af Mace2

more options

The web site from Apple does not display correctly o a Mac OS running the latest version 85.

The site is https://discussions.apple.com/welcome the screen shows as enclosed. When I use another browser it works properly on the same workstation. Also I have refreshed and reinstalled FF.

Vedhæftede skærmbilleder

Valgt løsning

Although I performed the refresh FF action which did not correct the issue I uninstalled and reinstalled and the apple forum worked.

I think a uninstall app to remove FF completely should be included in FF. Also a method to completely save a profile to a single file for recovery.

Læs dette svar i sammenhæng 👍 0

Alle svar (11)

more options

The website did not load properly.

Load the web page. Then, to reload the page bypassing the cache and force a fresh retrieval; Ctrl+Shift+R (Mac=Command+Shift+R)

Try this several times.

more options

It doesn't work. I would expect a reinstall to clear all data.

more options

No, a reinstall only replaces the files in the Programs Folder. Useful in case something was corrupted.


Use these links to create a new profile. Use this new profile as is. Is the problem still there?

https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-run-firefox-when-profile-missing-inaccessible

http://kb.mozillazine.org/Profile_folder_-_Firefox#Navigating_to_the_profile_folder

https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles

https://support.mozilla.org/en-US/kb/back-and-restore-information-firefox-profiles


Type about:profiles<enter> in the address bar.

more options

What is the best way to completely remove all information regarding FF?

I installed 84 and apple forum works. This is a problem with 85.

Ændret af Mace2 den

more options
more options

Since 84 on a Mac OS allows the web site to work is support able to confirm this problem with 85?

more options

This problem extends to FF android. Is this a know bug with 85 on the Mac OS?

more options

This happens if you block CSS files.

You can check the Web Console (Tools -> Web Developer) for messages about blocked content and about the presence of mixed or unsafe content.

You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load.

If necessary use "Ctrl+F5" or "Ctrl+Shift+R" (Mac: Command+Shift+R) to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.

more options

I see the following on FF 85.

Loading failed for the <script> with source “https://communities.apple.com/en202012231040/public/compiled/pages/welcome.js”. welcome:1271:1 Loading failed for the <script> with source “https://communities.apple.com/en202012231040/public/scripts/dtml.js”. welcome:1529:1 Loading failed for the <script> with source “https://communities.apple.com/en202012231040/public/compiled/decorator.js”. welcome:1530:1 Loading failed for the <script> with source “https://communities.apple.com/ac20190730/globalnav/4/en_US/scripts/ac-globalnav.built.js”. welcome:1531:1

But I have 3 versions on the same workstation, another browser, FF 84 work but FF 85 doesn't.

Also upgrading to 85.01 doesn't correct the issue.

This problem maybe specific to Catalina version of Mac OS as I tried it on older Mac OS and it worked.

Ændret af Mace2 den

more options

Version 86 does not correct the issue.

more options

Valgt løsning

Although I performed the refresh FF action which did not correct the issue I uninstalled and reinstalled and the apple forum worked.

I think a uninstall app to remove FF completely should be included in FF. Also a method to completely save a profile to a single file for recovery.