Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox is not opening correctly

  • 5 svar
  • 2 har dette problem
  • 332 visninger
  • Seneste svar af wolfgang52

more options

Hi today I opened my linux installation and Firefox is only getting a window with the text:

             <toolbarbutton <="" class="close-icon" id="UITourTooltipClose" pre="">

I tried to run from the console with the --MOZ_LOG_FILE flag and the generated file has absolutely no text in it.

Some information about my system: kernel: Linux localhost.localdomain 5.7.7-1-default #1 SMP Wed Jul 1 19:03:27 UTC 2020 (cba119b) x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

OS: openSUSE 20200715

DE: KDE 5.72.0 / Plasma 5.19.3

Version: 78.0.2-1.1 (according to zypper info MozillaFirefox command)

</toolbarbutton>
Vedhæftede skærmbilleder

Ændret af Gresthol den

Valgt løsning

Are you currently using a version from the repositories of your Linux distribution?
Try the Firefox version from the official Mozilla server:

https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/

Læs dette svar i sammenhæng 👍 1

Alle svar (6)

more options

Valgt løsning

Are you currently using a version from the repositories of your Linux distribution?
Try the Firefox version from the official Mozilla server:

https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/

Nyttig?

more options

We had another user with this issue that is using OpenSUSE, so maybe there is a problem with this update. In that case clearing the profile in the ~/.cache location worked.

  • /questions/1295425 Thank you for breaking Firefox? - No more browser window, just a weird error (openSUSE Tumbleweed)

Nyttig?

more options

I have exactly the same problem. Clearing ~/.cache did not help.

Nyttig?

more options

Same Problem here:

Operating System: openSUSE Tumbleweed 20200721 KDE Plasma Version: 5.19.3 KDE Frameworks Version: 5.72.0 Qt Version: 5.15.0 Kernel Version: 5.7.9-1-default OS Type: 64-bit Processors: 4 × Intel® Core™2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz Memory: 7.6 GiB of RAM Graphics Processor: GeForce GT 610/PCIe/SSE2

Firefox installed from tumbleweed-repo: Mozilla Firefox Web Browser, Version 78.0.2-2.2 (195,7 MiB)

Edit: Firefox binary (78.0.2, 64-Bit) downloaded from mozilla-webpage runs fine, maybe a Tumbleweed-Problem?

Ændret af peter.huyoff den

Nyttig?

more options

Exactly the same problem for me: OS: openSUSE Tumbleweed 20200726 64-bit KDE-Plasma-Version: 5.19.3 KDE-Frameworks-Version: 5.72.0 Qt-Version: 5.15.0 Kernel-Version: 5.7.9-1-default

Firefox version 78.0.2-2.3 from tumbleweed-repo

Weird thing is: If I create a new profile everything works. If I use safe-mode with old profile, everything works. In safe-mode I also disabled every extension, theme and plugin, but this did not work. Clearing ~/.cache didnt work either.

The official download is already version 79, repo doesnt seem to have switched yet to v79.

Nyttig?

more options

openSUSE and Mozilla bug references: https://bugzilla.opensuse.org/show_bug.cgi?id=1174184 https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1653841

It seems addonStartup.json.lz4 in the Firefox profile is not updated as required automatically. Deleting this file is reported to fix the issue. (Please keep a backup.) https://bugzilla.opensuse.org/show_bug.cgi?id=1174184#c21 also explains how to modify the file w/o removing it to fix it.

Nyttig?

Stil et spørgsmål

Du skal logge ind på din konto for at svare på et indlæg. Start et nyt spørgsmål, hvis du ikke har en konto endnu.