Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

No sound while on default audio output from few websites.

  • 1 svar
  • 1 har dette problem
  • 5 visninger
  • Seneste svar af ARMAN KHAN

more options

Hi, I've got a problem with sound with few websites. I'm using 2 sound devices, my headset and my 2nd TV screen which have speakers. For example I got problem with twitter and google translator. When I try to play a sound from both of these sites when I'm using my headset as my default sound output, it doesn't work, there is no sound at all but when I change to my TV screen it plays these sounds. I have no problem with youtube, netlfix or other steaming platforms. I've just noticed that problem with these 2 websites, I don't know about other websites. Oh, and on 9gag I got similar problem but not every video is without sound, some of them has a sound and some of them hasn't. My device is set to default as in attached image.

Vedhæftede skærmbilleder

Alle svar (1)

more options

hello Pa-Yonk,


Clear all cookies, site data and cache

  • Click the ≡ menu button. and select Options.
  • Select the Privacy & Security panel and go to the Cookies and Site Data section.
  • Click the Clear Data… button. The Clear Data dialog will appear. ...
  • Click Clear.

To start Firefox in Safe Mode:

  • Click the ≡ menu button.
  • Click Help and select Restart with Add-ons Disabled
  • Firefox will start up with the Firefox Safe Mode dialog. ..
  • When the Firefox Safe Mode window appears, click the Start in Safe Mode button.

OPEN YOU WANT TO SEARCH WEBSITE AND WORKING WELL

THANK YOU REGARDS,

arman

Nyttig?

Stil et spørgsmål

Du skal logge ind på din konto for at svare på et indlæg. Start et nyt spørgsmål, hvis du ikke har en konto endnu.