X
Tryk her for at gå til webstedets mobilversion.

Supportforum

flickering password drop-down during page load

Skrevet

When I load a page and I immediately click the form fields for password in order to select one of my previously-saved passwords, the drop-down keep flicking. I notice that the flickering happens for about 2-3 seconds until the entire page has finished loading. I notice it SPECIFICALLY flickers whenever the bottom of the page is showing that an element is loading.

  • This started happening after I downloaded Beta version 71.x.
  • It is doing it now up until the latest Beta version.
  • It never did it before.
  • I tested the glitch with add-ons disabled and it still occurred.
  • I have Windows 7
  • It's happening on both of my computers. And whenever I have had both my computers have a Firefox glitch, it usually isn't on my end.
When I load a page and I immediately click the form fields for password in order to select one of my previously-saved passwords, the drop-down keep flicking. I notice that the flickering happens for about 2-3 seconds until the entire page has finished loading. I notice it SPECIFICALLY flickers whenever the bottom of the page is showing that an element is loading. * This started happening after I downloaded Beta version 71.x. * It is doing it now up until the latest Beta version. * It never did it before. * I tested the glitch with add-ons disabled and it still occurred. * I have Windows 7 * It's happening on both of my computers. And whenever I have had both my computers have a Firefox glitch, it usually isn't on my end.
Vedhæftede skærmbilleder
Citér

Yderligere systemdetaljer

Installerede plugins

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Program

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:72.0) Gecko/20100101 Firefox/72.0

Yderligere information

Luk
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4308 løsninger 60484 svar

Start Firefox in Safe Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?

[https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Start Firefox in Safe Mode] {web link} A small dialog should appear. Click '''Start In Safe Mode''' (not Refresh). Is the problem still there?
Fandt du dette nyttigt? 0
Citér
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17683 løsninger 159978 svar

You can set this pref to false on the about:config page to see if that has effect.

  • signon.includeOtherSubdomainsInLookup = false

You can open the about:config page via the location/address bar. You can accept the warning and click "I accept the risk!" to continue.

You can set this pref to false on the <b>about:config</b> page to see if that has effect. *signon.includeOtherSubdomainsInLookup = false You can open the <b>about:config</b> page via the location/address bar. You can accept the warning and click "I accept the risk!" to continue. *https://support.mozilla.org/en-US/kb/about-config-editor-firefox
Fandt du dette nyttigt? 0
Citér
McCoy
  • Top 10 Contributor
577 løsninger 5388 svar

Hello kkiely1,

Should none of the above make a difference, would you try this please :

3-bar menu => Options => Performance :

Uncheck "Use recommended performance settings" and uncheck "Use hardware acceleration when available".

Then restart Firefox.

Go back to Options => Performance and check the boxes that you had just unchecked again.

In other words : disable and then re-enable hardware acceleration.

Hello kkiely1, Should none of the above make a difference, would you try this please : 3-bar menu => Options => Performance : Uncheck "Use recommended performance settings" and uncheck "Use hardware acceleration when available". Then restart Firefox. Go back to Options => Performance and check the boxes that you had just unchecked again. In other words : disable and then re-enable hardware acceleration.
Fandt du dette nyttigt? 0
Citér

Spørgsmålsstiller

None of those worked. Considering it started right after I downloaded the Beta 71.x version, I get the feeling it is a problem with the browser and not a settings situation on my side.

It's something I can deal with.

None of those worked. Considering it started right after I downloaded the Beta 71.x version, I get the feeling it is a problem with the browser and not a settings situation on my side. It's something I can deal with.
Fandt du dette nyttigt?
Citér
Stil et spørgsmål

Du skal logge ind på din konto for at svare på et indlæg. Start et nyt spørgsmål, hvis du ikke har en konto endnu.