X
Tryk her for at gå til webstedets mobilversion.

Supportforum

Webpage does not load for more than one profile

Skrevet

I updated my firefox on Ubuntu I have used firefox with multiple profiles for quite a while (many years). Unfortunately with the current firefox version: 68.0.2 (64-bit) In one firefox profile I am able to browse effectively but the other profiles don't load webpages.

Do let me know if you need additional details to debug. Thanks

I updated my firefox on Ubuntu I have used firefox with multiple profiles for quite a while (many years). Unfortunately with the current firefox version: 68.0.2 (64-bit) In one firefox profile I am able to browse effectively but the other profiles don't load webpages. Do let me know if you need additional details to debug. Thanks
Citér

Yderligere systemdetaljer

Installerede plugins

The following plugins are disabled but installed. - Shockwave flash (disabled) - Open H264 -Widevine Content Decryption

Program

  • User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Ubuntu Chromium/76.0.3809.100 Chrome/76.0.3809.100 Safari/537.36

Yderligere information

Luk

Spørgsmålsstiller

After some trial and error, what works : Looks like the default profile (exactly one of the profiles) loads up even with a restore session. For the other profiles, create new equivalent profile(s).

For my own sanity, I deleted the old profiles.

After some trial and error, what works : Looks like the default profile (exactly one of the profiles) loads up even with a restore session. For the other profiles, create new equivalent profile(s). For my own sanity, I deleted the old profiles.
Fandt du dette nyttigt?
Citér
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4305 løsninger 60413 svar

Noidian said

. . . but the other profiles don't load webpages.

Please explain the problem in detail. What happens? What are the exact error message(s) ?

What's your Firefox version?

''Noidian [[#question-1267686|said]]'' <blockquote> . . . but the other profiles don't load webpages. </blockquote> Please explain the problem in detail. What happens? What are the exact error message(s) ? What's your Firefox version?
Fandt du dette nyttigt?
Citér

Spørgsmålsstiller

The problem in as much detail as I can provide from a functional stand point, is as follows:

1 out of 3 profiles worked loading all the old webpages and I was able to browse. Note: I had restore session set on all the profiles.

The problem: The other 2x profiles, called "A", and "B". They opened up firefox. a) None of the tabs with the webpages loaded. b) I was not able to, e.g., on a new tab add and browse www.google.com

There were no errors it just didn't load anything and was endlessly blank.

As mentioned in my initial post the firefox version is 68.0.2 (64-bit).

Currently, the profiles work after creating new ones and deleting the old ones (although probably not required).

The problem in as much detail as I can provide from a functional stand point, is as follows: 1 out of 3 profiles worked loading all the old webpages and I was able to browse. Note: I had restore session set on all the profiles. The problem: The other 2x profiles, called "A", and "B". They opened up firefox. a) None of the tabs with the webpages loaded. b) I was not able to, e.g., on a new tab add and browse www.google.com There were no errors it just didn't load anything and was endlessly blank. As mentioned in my initial post the firefox version is 68.0.2 (64-bit). Currently, the profiles work after creating new ones and deleting the old ones (although probably not required).
Fandt du dette nyttigt?
Citér
Stil et spørgsmål

Du skal logge ind på din konto for at svare på et indlæg. Start et nyt spørgsmål, hvis du ikke har en konto endnu.