Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Running OS Sierra; 10.12.6. Firefox display shows only a blank screen with exception of URL which indicates computer is connected to search site.

  • 6 svar
  • 1 har dette problem
  • 14 visninger
  • Seneste svar af Mikehew

more options

Condition existed when I opened Firefox so I put it into trash and downloaded updated version (Version 55.0.1) and same condition existed. Started in Safe mode and that didn't correct problem.

Alle svar (6)

more options

Ver 55 is giving many users problems.

Downgrade to v54.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/install-older-version-of-firefox?cache=no Be sure to read everything here.

If you still want to downgrade, look under; I still want to downgrade. Click the Directory of other versions and languages link. Look for the directory of the version that you want. But, remember that old versions may have security issues.

You should also check out Firefox; Extended Support Release https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/

https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/notes/

https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/system-requirements/

more options

FredMcD,

Thank you for your helpful reply. I didn't mention that this problem first manifested itself while I was using V53 so I upgraded thinking that might solve the problem, so I'm pretty sure it isn't just associated with V55.

more options

Did you have any problem with v53 ?

Note that v55.0.2 is out, but . . . . . . .

more options

You can create a new profile to test if your current profile is causing the problem.

See "Creating a profile":

If the new profile works then you can transfer files from a previously used profile to the new profile, but be cautious not to copy corrupted files to avoid carrying over problems.

more options

FredMcD, I did have the problem with v53 then upgraded and had the same problem with v55

more options

cor-el,

I'll try the new profile and see if that solves anything, thanks.