Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

YouTube videos stopped playing on V 37.0

  • 2 svar
  • 7 har dette problem
  • 182 visninger
  • Seneste svar af weejee1

more options

Running 37.0 Firefox on Windows 7 - 64 bit. All updates updated. Flash is 17,0,0,134 and checks out at Adobe site.

This afternoon YouTube videos stopped playing. In the center of the frame are circling dots. The video appears to have loaded, as I can move the time slider and see frames at the various times, I just does not play, just gives the circling "loading" dots. YouTube runs fine in IE. In Foxfire, if I go to other sites, like news and videos/ads play just fine.

I disabled all add-ons, set Shockwave & Flash to "always activate" and still the YouTube videos will not play. Seem to download, just not play.

Thanks in advance for any help.

Valgt løsning

Please also consider an add on for a work around to change HTML5 to the default, however this should have been fixed in version 37.0.1 are you still seeing this issue?

Læs dette svar i sammenhæng 👍 1

Alle svar (2)

more options

Valgt løsning

Please also consider an add on for a work around to change HTML5 to the default, however this should have been fixed in version 37.0.1 are you still seeing this issue?

more options

Thanks. The V0.01 tweaks seems to have made that hang-up go away.