Zoom ind og ud på websteder i Firefox til Android

Du kan let zoome ind på en webside for bedre at kunne se indholdet. Denne artikel dækker de forskellige måder at zoome på.

Zoom med dobbelt-tryk

Dobbelt-tryk (tryk to gange hurtigt efter hinanden) på et område af en webside i Firefox for at zoome ind på området. Dobbelt-tryk igen for at zoome ud.

Zoom3_Native Zoom4_Native

Zoom med knibebevægelser

Du kan også zoome ind på en webside ved at bruge knibebevægelser.

Tekst bliver ikke genformarteret, når du bruger knibebevægelser til at zoome.

Zoom ind:

• Placèr 2 fingerspidser på skærmen, og flyt dem væk fra hinanden.

Zoom ud:

• Placèr 2 fingerspidser på skærmen, og flyt dem tættere sammen.
Tip: Hvis du har zoomet meget ind med knibebevægelsen, kan du vende tilbage til den normale visning ved at dobbelt-trykke og så dobbelt-trykke igen.