Hvilke browsere virker med Firefox Hello?

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Firefox Hello er blevet fjernet fra Firefox. Læs mere.

Firefox Hello bruger teknologien WebRTC, der gør det muligt at foretage video- og stemmeopkald i din browser.

Behøver mine venner at bruge Firefox for at deltage i mine samtaler?

Nej. De skal bare have en browser med understøttelse af WebRTC, såsom Firefox, Google Chrome eller Opera.

Bemærk: Du skal bruge for Firefox til at starte en ny samtale og for at benytte en kontaktliste.

Hvad hvis min vens foretrukne browser ikke er understøttet?

Den benyttede teknologi kan frit implementeres af andre browsere. Hvis din ven ikke ønsker at benytte en af browserne med indbygget understøttelse, kan han kontakte udviklerne af sin browser og bede dem om at understøtte WebRTC.

Hvad er WebRTC?

WebRTC er en teknologi, der lader dig kommunikere direkte via en browser. Det er ikke nødvendigt at installere yderligere programmer eller plugins!

WebRTC bruger et regelsæt (kaldet API), der ikke kun er begrænset til ét softwareprogram. Programmører kan bruge dette API i andre programmer.

WebRTC er gratis at benytte og åben for dem, der ønsker at bidrage eller bruge API'et i andre projekter. Lær mere på WebRTC-projektets websted.