Nyheder i Firefox til iOS (version 18)

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Velkommen til den nyeste version af Firefox til iOS. I denne opdatering får du endnu mere kontrol over dine bogmærker og din oplevelse på nettet.

Flyt, rediger og slet bogmærker og mapper

Du kan nu flytte, omdøbe og slette bogmærker og mapper. edit bookmark ios 18

Læs artiklen Sådan gemmer og fjerner du bogmærker i Firefox til iOS for at lære mere om bogmærker.

En ny sektion med "Seneste bogmærker

Vi har tilføjet en sektion med Seneste bogmærker for at gøre det nemmere for dig at finde dine bogmærker.

recent bookmarks ios 18

Tryk på Bogmærker på startskærmen eller i Dit arkiv for at se en liste med dine seneste bogmærker.

Firefox husker, hvilke websteder du vil se i desktop-versionen

Når du beder om at få vist desktop-versionen af et websted, så viser Firefox altid desktop-versionen af webstedet - indtil du skifter tilbage til mobil-versionen.

Du kan nu se, at du har slået visning af desktop-versionen til ved at der vises en blå prik i menuen Sidehandlinger.