Nyheder i Firefox Focus til iOS version 8

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Velkommen tilbage! I denne opdatering finder du følgende forbedringer:

Søgeforslag

Når du starter med at søge efter noget kan Firefox Focus vise din forslag fra din standard-søgetjeneste Læs mere i artiklen Søgeforslag til Firefox Focus til iOS.

Føj et websted til din autofuldførings-liste

Kom hurtigere frem til dine foretrukne websteder ved at føje dem til din autofuldførings-liste. Når du trykker på en sides URL får du vist en dialogboks, hvor du kan føje siden til din liste. Læs mere om disse indstillinger i artiklen Autofuldfør webadresser i søgefeltet i Firefox Focus til iOS.

Fejlrettelser og forbedringer

Brugerne af Firefox Focus har indrapporteret nogle fejl - og dem har vi rettet nu. Mange tak for at I er med til at gøre Focus bedre!