Hvad er Marketplace?

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Marketplace er en butik med apps, som er designet til enheder med Firefox OS, Firefox til Android eller Firefox. Marketplace gør det let at finde dine favorit-apps og at opdage nye apps. En stor fordel ved Marketplace er, at hentede apps (både gratis og købte) kan bruges på flere enheder og platforme. Læs mere i disse artikler:

Marketplace Home

Log ind på Marketplace for at bruge dine apps på flere enheder

Du behøver ikke at logge på Marketplace for at hente gratis apps, men hvis du vil købe en app, bliver du bedt om at logge ind. Hvis du logger ind på Marketplace, vil alle dine hentede apps (både gratis og købte) blive føjet til din konto. Dermed kan du let få adgang til dem fra andre Firefox OS-enheder eller Android-enheder.

• Du kan logge ind på Marketplace ved at trykke på tandhjulet øverst til højre på startskærmen og så trykke på knappen Log ind / Registrer dig.
Sign-in marketplace

Når du er logget ind, kan du altid få adgang til dine hentede apps:

• Tryk på tandhjulet øverst til højre på startskærmen, og vælg "Mine apps".
My Apps

Marketplace bruger Firefox-konti til at logge ind. Læs mere om Firefox-konti i artiklen Access Mozilla Services with a Firefox Account.