Hvordan får jeg vist menulinjen i Firefox

Menulinjen "Filer Rediger Vis Historik Bogmærker Funktioner Hjælp" vises som standard ikke. Menulinjen er også skjult, hvis du befinder dig i fuldskærmstilstand, eller hvis filen med information om din værktøjslinje er ødelagt. Vi viser dig, hvordan disse problemer kan løses. Hvis menuerne Filer, Rediger og Vis mangler, er det som regel fordi, Firefox er i fuldskærmstilstand eller ikke er det valgte program. Vi viser dig, hvordan disse problemer kan løses.

Vis menulinjen

Har du ikke brug for at se menulinjen hele tiden? Tryk på tasten Alt for midlertidigt at få vist menulinjen. (Hvis det ikke virker med tasten Alt, så tryk på tasten AltGr.)

Hvis du vil have menulinjen vist altid:

• Højreklik et tomt sted på fanebladslinjen øverst i Firefox-vinduet, og klik på Menulinje.
Fx105RightClickTabBar-win

Alternativt:

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Flere værktøjer, og klik så på Tilpas værktøjslinje…
    • Fanebladet Tilpas Firefox åbnes.
  2. Klik på knappen Værktøjslinjer nederst i vinduet, og klik så på Menulinje.
    menu bar customize 57
  3. Klik på knappen Færdig for at gemme dine ændringer.
Har du brug for at se menulinjen, mens du bruger en skærmlæser? Tryk på tasterne Alt og V samtidigt, og tryk så på tasten V efterfulgt af M.

Deaktiver fuldskærmstilstand

Sådan forlades fuldskærmstilstand, så du igen kan se menulinjen.

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton til højre på værktøjslinjen.
  2. Klik på knappen Fuld skærm Fx111FullScreenIcon-Exit.
    Fx102Menu-ExitFullScreen

Alternativt kan du bruge tastaturgenvejen Kommando + Skift + FF11 til at skifte mellem fuldskærmstilstand og normal tilstand. På nogle computere kan det være nødvendigt at trykke på tasterne fn + F11.

Firefox er ikke det aktive program

Din Mac vil altid vise menulinjen for det aktive program. Kontrollér navnet ved siden af Apple-menuen 7fbbe94f1e8c1f2d1f6ea6dd93c1901d-1266954982-393-1.png i øverste venstre hjørne af skærmen. Hvis der ikke står Firefox, så klik et hvilket som helst sted i Firefox-vinduet for at gøre Firefox til det aktive program.

Genopret ødelagte værktøjslinjer og knapper

Hvis filen med informationer om dine værktøjslinjer er blevet ødelagt, så brug funktionen Nulstil Firefox for at gendanne de oprindelige værktøjslinjer og knapper. Læs artiklen Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer for mere information.