Hvad skete der med tilføjelseslinjen?

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

I nye versioner af Firefox fjernes tilføjelseslinjen, og tilføjelsesknapper placeres i stedet på værktøjslinjen. Lær hvordan udseendet tilpasses, og hvordan du får tilføjelseslinjen tilbage, hvis det ønskes.

Add-ons in the toolbar - Win8

Bemærk: Dette gælder for den seneste Firefox Release-version, som kan hentes fra mozilla.org/firefox/new.

Arranger tilføjelserne på din værktøjslinje eller flyt dem til menuen

Du kan selvfølgelig tilpasse placeringen af tilføjelsesknapperne. Du kan flytte dem til en anden del af værktøjslinjen, eller du kan flytte dem til menuen. Du bestemmer! Prøv det:

1. Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke., og vælg Tilpas.
    Customize Fx 29 Win8
  2. Klik på den grønne knap Forlad tilpasning, når du er færdig.

Brug Add-on Bar (Restored) for at få tilføjelseslinjen tilbage

Hvis du gerne vil have den gamle tilføjelseslinje tilbage, så installér udvidelsen Addon Bar (restored). Sådan her:

Bemærk: Denne udvidelse er udviklet og vedligeholdes af en privat udvikler og ikke af Mozilla.

1. Åbn siden Addon Bar (restored).
  2. Klik på den grønne knap Føj til Firefox for at installere udvidelsen.
  3. Firefox henter den og beder dig bekræfte, at du vil installere den.
    • Når udvidelsen er installeret, vil tilføjelseslinjen bliver vist nederst i vinduet.
  4. Klik nu på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke., og vælg Tilpas.
  5. Du kan nu trække elementer ned på den nye tilføjelseslinje.
  6. Klik på den grønne knap Forlad tilpasning, når du er færdig.

Hvis du får brug for hjælp til udvidelsen, kan du sende en mail til udvikleren: GiTcode@hush.com.