Websteder indlæses ikke - fejlsøg og ret fejl

Revisionsinformation
  • Revision id: 116272
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Har du problemer med at indlæse et websted? Bare rolig — vi er her for at hjælpe. Denne artikel viser dig, hvordan problemet rettes, så du atter kan komme på nettet.

Bemærk: Hvis du har problemer med indlæsning af indhold på et websted, så klik på ikonet med hængelåsen Fx70GreyPadlockFx89Padlock i adressefeltet for at se, om Firefox har blokeret dele af siden, som ikke er sikker. Læs artiklen Hvordan påvirkes min sikkerhed af indhold, som ikke er sikkert? for detaljer.

Lad os først finde ud af, hvor problemet er

Med en smule detektivarbejde kan vi finde frem til det, som er skyld i problemet.

1. Åbn et nyt faneblad, og prøv om du kan indlæse et andet websted, som fx google.com eller mozilla.org.
  2. Åbn en anden browser, såsom Internet ExplorerSafariGoogle Chrome, og prøv at åbne det problematiske websted.

Problemet opstår kun med bestemte websteder

Hvis du får vist en af disse fejlmeddelelser, kan det skyldes et problem med Firefox' cache:

• Forbindelsen blev afbrudt
  • Forbindelsen blev nulstillet
  • Forbindelsens tidsfrist udløb

Prøv at ryd Firefox' cookies og cache

Udfør disse trin, og så genindlæs så webstedet.

1. Klik på menuknappen Billedet "fx57menu" findes ikke.Fx89menuButton for at åbne menuen.
  2. Klik på Historik, og klik så på Ryd seneste historik…
  3. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg hele min historik.
  4. Sæt flueben ud for både Cookies og Cache under Historik. Sørg for, at andre elementer, du vil beholde, ikke er valgt.
  5. Klik på knappen OKRyd nu.

Hvis ikke det hjalp at rydde Firefox' cookies og cache, er det formodentligt et tegn på, at der er et problem med selve webstedet. I dette tilfælde skal du bare vente til webstedet bliver rettet. Med store websteder som Twitter og Facebook varer det sandsynligvis kun nogle få minutter.

Hvis du ikke får vist en af fejlmeddelelserne ovenfor, så passer et af de nedennævnte problemer måske med det, du oplever:

Webstedet indlæses, men virker ikke korrekt

Hvis webstedet ikke ser korrekt ud, eller det ikke virker på den tiltænkte måde, kan du læse de følgende artikler:

Problemet opstår kun på et sikkert websted (https)

Kontrollér webadressen i adresselinjen. Starter den med https:// (læg mærke til "s")? Hvis den gør, så kontrollér, om du får en af følgende fejlmeddelelser:

Problemet opstår kun i Firefox

Hvis det virker fint i en anden webbrowser, bør en af de følgende løsninger rette det:

Hvis du ser en af de følgende fejlmeddelelser, skyldes det, at Firefox forsøger at forbinde til Internettet gennem en proxyserver :

• Proxyserveren afviser forbindelser
  • Kunne ikke finde proxyserveren

Kontrollér dine proxy-indstillinger:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Netværk.
  4. Klik på knappen Indstillinger... i afsnittet Forbindelse.
  5. Skift proxy-indstillinger:
  6. Luk vinduet Forbindelsesindstillinger.
  7. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.

Problemet opstår i alle browsere

Du har sandsynligvis et problem med din internetforbindelse. Du kan finde hjælp til fejlsøgning i artiklen Firefox og andre browsere kan ikke indlæse websteder.

Andre problemer

• Et websted rapporterer, at Firefox er forældet, inkompatibel eller ikke understøttet. Læs artiklen How to reset the default user agent on Firefox.
  • Et plugin stopper med at virke. Dette betyder, at et plugin til visning af indhold på den aktuelle webside uventet er stoppet. Læs artiklen Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla med at forbedre Firefox for mere information.
  • Ondsindet websted. Hvis du ser advarslen "Websted mistænkt for at sprede skadelige programmer!" eller "Mistænkt netsvindel!", så har Firefox blokeret adgangen til webstedet for at beskytte dig mod malware eller netsvindel (phishing). Du kan finde mere information i artiklen Hvordan den indbyggede phishing- og malware-beskyttelse virker.
  • Offline-tilstand. Hvis du får vist en meddelelse om offline-tilstand, kan det skyldes, at du har indstillet Firefox til ikke at bruge din netværksforbindelse. Kontrollér, at din computer har forbindelse til internettet og så:
    • Øverst i Firefox vinduet,På menulinjen, klik på menuen Filer. Hvis menupunktet Arbejd offline er markeret, så klik på det for at fjerne markeringen.Tryk på tasten Alt for midlertidigt at vise menulinjen, og klik så på menuen Filer (Windows XP, klik blot på menuen Filer). Hvis menupunktet Arbejd offline er markeret, så klik på det for at fjerne markeringen.Klik på menuknappen New Fx Menu, og klik så på Webudvikler. Hvis menupunktet Arbejd offline er markeret, så klik på det for at fjerne markeringen.
  • Denne side viderefører ikke forespørgslen korrekt. Dette problem kan skyldes problemer med cookies. Læs artiklen Websteder siger at cookies er blokeret - Fjern blokeringen for mere information.
  • Hvis du får vist fejlmeddelelsen Fil ikke fundet, så prøv fejlsøgningstrinnene i disse artikler:
  • Indholdskodningsfejl. Hvis du får fejlmeddelelsen, Indholdskodningsfejl eller Siden kan ikke vises da den bruger en ugyldig eller ikke understøttet form for komprimering, så brug disse trin til at diagnostisere og rette dem:
    1. Kontroller indstillingerne i dine sikkerhedsprogrammer (inklusive firewall, antivirus, antispyware og programmer til beskyttelse af dit privatliv). Prøv at fjerne tilladelserne til Firefox i programmerne, og så tilføj dem så igen. Du kan finde vejledninger til nogle sikkerhedsprogrammer i artiklen Konfigurer din firewall, så Firefox kan få adgang til Internettet.
    2. Følg fejlsøgningstrinnene i artiklen Fejlsøg og diagnosticer Firefox-problemer.
  • Adgang til denne adresse er underlagt begrænsninger - Denne fejl opstår, når du forsøger at forbinde til en webserver på en port, der er reserveret til et andet program. Hvis webadressen (URL'en) indeholder et kolon efterfulgt af et tal (fx, http://website.com:23), så prøv at slette kolon og tallet (http://website.com) eller erstat med :80 (http://website.com:80). Hvis det stadig ikke virker, er adressen måske forkert.

Baseret på information fra Error loading websites (mozillaZine KB)