Vis websider på dit TV med Roku og Firefox til Android

Revisionsinformation
  • Revision id: 83062
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Oversat fra en-US artikel + Gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold
Denne funktion vil meget snart være tilgængelig for alle brugere af Firefox til Android. I mellemtiden kan du afprøve funktionen i Firefox Beta.

Vis dine favorit websider på en større skærm med Roku og Firefox til Android. Opsæt blot din Roku på samme Wi-Fi netværk som din Android-enhed, og følg disse trin:

1. Start Firefox på din Android-enhed og åbn den webside du vil afspejle.
  2. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og vælg Funktioner, og så Afspejl faneblad.
    tab mirror chromecast
  3. Vælg Roku-enheden i Send til enhed forespørgelsen.
    send to device roku
  4. Tryk på menuknappen og vælg Stop afspejling, når du vil afslutte afspejlingen.
Videoer: Med Firefox til Android kan du også vise web-videoer på dit TV. Læs Brug Firefox til Android til at sende videoer til Roku for at komme i gang.