Sådan bruges Facebook, Google, Twitter og YouTube i Firefox OS

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Det gode ved en Firefox OS-enhed er at du har adgang til alle de mennesker, der er vigtige for dig. Denne artikel viser, hvordan du installer og bruger nogle af de mest populære sociale medie-apps, som fx Facebook og Twitter.

Brug dine favorit-apps

• Facebook, Twitter og YouTube er alle tilgængelige i Marketplace. Den hurtigste måde at installere dem på er ved at åbne app'en Marketplace, og søge efter dem og så trykke på knappen Gratis. For mere information, læs Sådan hentes og installeres apps.
    Install Facebook
  • For ting som ikke er med i Marketplace, kan du prøve adaptiv søgning. Her kan du fx finde mange Google-produkter (Google+, Google Maps, Google Translate med mere). For detaljer, læs Brug adaptiv søgning til at finde personlige apps.
    Everything Google

Facebook

• Facebooks knapper er placeret øverst på skærmen. Du kan se notifikationer for venneanmodninger, chat og beskeder. Du kan selvfølgelig opdatere din status, uploade billeder og benytte check in.
    Facebook controls
  • Tryk på knappen øverst til venstre for at søge og for at få adgang til flere funktioner.
    Facebook menu
  • Facebook Chat er en god måde at holde kontakten. Lær hvordan det virker.
  • Hvis du importere Facebook-venner som kontakter, kan du chatte med dem eller skrive på deres væg fra app'en Kontakter.
    Facebook from contacts

Twitter

• Twitters knapper er placeret øverst på skærmen. Tryk på knappen øverst til højre for at sende et nyt tweet.
    Twitter controls
  • Du kan sende billeder til Twitter, når du opretter et nyt tweet. Hvis du har installeret app'en Twitter, kan du desuden sende billeder via delemenuen i app'en Galleri.
    Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i Firefox OS version 1.1 eller nyere. Er du i tvivl om hvilken version af Firefox OS du har? Find ud af det her.
    Twitter share

YouTube

• Søg efter hvad som helst - tryk på søgeknappen øverst til højre.
  • Tryk på knappen menu øverst til venstre for at udforske eller logge på din Google-konto, så du kan få adgang til dine abonnementer og finde anbefalede videoer.
    YouTube controls
  • Du kan også bruge adaptiv søgning til at gemme en YouTube-søgning på startskærmen. For detaljer, læs Brug adaptiv søgning til at finde personlige apps.
    Two app choices

Google-søgning og Gmail