Signering af tilføjelser i Firefox til Android

En udvidelse, der ikke er signeret, er endnu ikke blevet godkendt af Mozilla og kan forårsage sikkerhedsproblemer. Når du installerer en udvidelse, kontrollerer Firefox, om udvidelsen er blevet godkendt og signeret. Hvis udvidelsen ikke er godkendt og signeret, vil Firefox forhindre installation og vise dig en advarsel.

Godkendelse og signering af udvidelser er kun rettet mod malware og browser-hijacking. Herudover har signeringen ingen betydning for udvidelsens indhold eller funktion.

Hvorfor skal udvidelser signeres?

Det bliver mere og mere almindeligt med tilføjelser, som ændrer din browsers indstillinger uden din tilladelse, eller som stjæler dine personlige oplysninger. For at beskytte dig skal udviklere af udvidelser nu følge nogle retningslinjer fra Mozilla, for at deres udvidelser kan blive godkendt og signeret.

Udviklere: Læs mere om retningslinjer for signering af tilføjelser på siden Signing and distributing your add-on og på Mozilla Developer Network.

Hvor kan jeg finde signerede udvidelser?

Alle tilføjelser, som ligger på addons.mozilla.org, er blevet gennemgået, godkendt og signeret.

Udvidelser på andre websteder kan være signeret af Mozilla, men er det muligvis ikke. Firefox tillader installation af udvidelser fra andre websteder, hvis de overholder Mozillas retningslinjer for udvidelser.

Du kan omgå kravet om signering (avancerede brugere)

Du kan omgå kravet om godkendelse og signering ved at ændre indstillingen xpinstall.signatures.required til false på siden about:config. Der ydes ikke support i forbindelse med ændringen, så du foretager den på eget ansvar. Det er ikke muligt at omgå godkendelse og signering i Firefox 47 og nyere versioner. Læs mere i denne Mozilla-blog.