Undgå at Firefox åbner tomme faneblade, når programmet starter

Firefox gør det muligt at benytte flere websider som startside ved at adskille hver webadresse med tegnet |. Funktionen kan dog give problemer, hvis du benytter en startside, der indeholder tegnet | i webadressen.

Sådan løses problemet:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Generelt
  3. Erstat alle forekomster af den lodrette streg (|) i feltet Startside med %7C
  4. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Tip: Løser det ikke problemet at fjerne den lodrette streg (|), kan problemet skyldes tilføjelser eller malware. Prøv at nulstille Firefox for at fjerne tilføjelser uden at slette dine browserinformationer eller bogmærker.

Del denne artikel: http://mzl.la/1ExZcDD