Undgå at Firefox åbner tomme faneblade, når programmet starter

Firefox gør det muligt at benytte flere websider som startside ved at adskille hver webadresse med tegnet |. Funktionen kan dog give problemer, hvis du benytter en startside, der indeholder tegnet | i webadressen.

Sådan løses problemet:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Generelt
  3. Erstat alle forekomster af den lodrette streg (|) i feltet Startside med %7C
  4. Klik på OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet

Tip: Løser det ikke problemet at fjerne den lodrette streg (|), kan problemet skyldes tilføjelser eller malware. Prøv at nulstille Firefox for at fjerne tilføjelser uden at slette dine browserinformationer eller bogmærker.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKrzkv