Undgå at Firefox åbner tomme faneblade, når programmet starter

Revisionsinformation
  • Revision id: 73449
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Rettet i sammendraget til søgeresultat
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Firefox gør det muligt at benytte flere websider som startside ved at adskille hver webadresse med tegnet |. Funktionen kan dog give uventede resultater, når du benytter en startside, der indeholder tegnet | i webadressen. Denne artikel forklarer, hvordan du løser problemet.

Du kan løse problemet ved at erstatte tegnet | med dets "escape"-kode.

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Generelt.
  3. Erstat alle forekomster af | med %7C i feltet Startside.
  4. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.