Tilpas Mest besøgte websider i Firefox til Android

I Firefox til Android kan du selv vælge, hvilket indhold du får vist, når du åbner et nyt faneblad. Du kan se din yndlings-webside eller få vist standard-startsiden i Firefox, hvor du får vist de højest rangerede websider, populære historier på Pocket (nu en del af Mozilla) og websider, du har besøgt for nylig eller gemt bogmærker til.

Firefox til Android viser dine mest besøgte og nyligt besøgte websider på siden Mest besøgte websider. Hvis du er en ny bruger, vil Firefox vise de højest rangerede websider i henhold til Alexa. Denne artikel fortæller, hvordan du bruger Mest besøgte websider, og hvordan du fastgør, fjerner og tilføjer websider.

Skjul eller flyt rundt på paneler

1. Tryk på Menu (enten under skærmen på nogle enheder eller øverst til højre i browseren), og tryk derefter på Indstillinger (du skal muligvis trykke på Mere først).
  2. Tryk på Generelt og derefter på Hjem.
  3. Tryk på det panel, du vil skjule eller flytte: Mest besøgte websider, Bogmærker eller Historik.
  4. Vælg mellem de følgende indstillinger:
    • Brug som standard: Panelet vil så være det første, du ser, når du åbner et nyt faneblad eller åbner Firefox.
    • Skjul: Fjerner panelet fra startskærmen.
    • Skift rækkefølge: Flytter panelet til venstre eller højre på skærmen.

Vis eller skjul ekstra indhold på Mest besøgte websider

1. Tryk på Menu (enten under skærmen på nogle enheder eller øverst til højre i browseren), og tryk derefter på Indstillinger (du skal muligvis trykke på Mere først).
  2. Tryk på Generelt og derefter på Hjem.
  3. Tryk på Mest besøgte websider.
  4. Under Ekstra indhold skal du trykke ud for hver type af indhold, du gerne vil se.

Rediger miniaturer

Tryk og hold på en miniature for at få vist en menu med forskellige muligheder. Du kan fx vælge at åbne en webside i et nyt eller et privat faneblad, fjerne websiden, gemme et bogmærke, dele, kopiere eller fastgøre en webside.

top sites context menu 57

Angive en webside som din startside

Læs artiklen Angiv en startside i Firefox til Android for at få vejledning i, hvordan du får vist en bestemt webside i stedet for standards-startsiden i Firefox.

Fastgør og frigør en webside

Du kan fastgøre en vist webside på Mest besøgte websider. Tryk og hold på den ønskede websides flise for at åbne dens menu.

Top Site_Pin
  • Vil du fastgøre websiden, skal du trykke på Fastgør webside.
Pin Sites 2

Websiden fastgøres nu på Mest besøgte websider.

Pin Sites 3 Pinned_Site
  • Hvis du vil frigøre en webside, så følg ovennævnte trin, men tryk i stedet på Frigør webside.
Unpin top site

Rediger

• Hvis du vil redigere en webside, skal du trykke og holde på panelet for at åbne menuen. Tryk så på Rediger.
Edit Top Site
  • Her kan du redigere webadressen.
Edit Top Sites_2

Fjern

• Hvis du vil fjerne en webside, skal du trykke og holde på panelet for at åbne menuen. Tryk så på Fjern.
Remove_Site

Del

• Hvis du vil dele en webside, skal du trykke og holde på panelet for at åbne menuen. Tryk så på Del.
Share_site
  • Du kan herefter dele via Bluetooth, en mail eller en af de andre viste muligheder.

Kopiér webadresse

• Hvis du vil kopiere adressen til en webside, skal du trykke og holde på panelet for at åbne menuen. Tryk så på Kopier adresse.
Copy_Address

Tilføj webside

• Hvis du vil tilføje en webside til et tomt panel, skal du trykke på et tomt panel med plus-tegnet.
Add_site Add_Site_42
  • Angiv herefter webadressen.
Add_site_1

Skjul eller vis siden Mest besøgte websider

Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) , tryk på Generelt, tryk på Hjem, og tryk så på Mest besøgte websider.

Customize Top Sites Steps_1-4
  • Du kan foretage følgende ændringer:
  • Hvis du vil skjule siden Mest besøgte websider, tryk på Skjul.
Hide_Top_Sites_new
  • Hvis Mest besøgte websider allerede er skjult, og du vil have den vist, så tryk på Vis.
Show_Top_Sites
  • Hvis du vil angive Mest besøgte websider som den side, der vises som standard, når du åbner startsiden, så tryk på Brug som standard.
Default_top_site
  • Hvis du vil ændre rækkefølge på siderne, så tryk på Skift rækkefølge.
Change order of Top_Sites
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, JakobKappel. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.