Tilføj søgefeltet til værktøjslinjen i Firefox

Du kan søge på nettet fra adressefeltet, eller du kan skifte dine søgeindstillinger i Firefox, så du får tilføjet et separat søgefelt.

add search bar 57

Følg disse trin for at føje søgefeltet til værktøjslinjen i Firefox:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Søgning.
  3. Vælg Tilføj søgelinjen til værktøjslinjen.
    add search box button 57
  4. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
Tip: Du kan også tilføje eller fjerne søgefeltet på følgende måde: Klik på menuknappen Fx57Menu , og klik så på 57customize-icon.png Tilpas…. Træk søgefeltet op på eller væk fra værktøjslinjen, og klik på knappen Færdig. Læs artiklen Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer for detaljer.