Tilføj, fjern og vælg standardsøgetjeneste i Firefox til Android

I Firefox til Android kan du selv vælge, hvordan du vil søge. Sådan tilføjer, fjerner, og vælger du en standardsøgetjeneste med kun få tryk. Med søgeforslag kan du endda få forhåndsvist populære søgninger allerede inden, du er færdig med at indtaste din søgning.

Vælg standardsøgetjeneste

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
  2. Tryk på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  3. Tryk på Tilpas, og tryk så på Søg.
  4. Vælg den søgetjeneste, du ønsker at bruge som standard, og vælg så Brug som standard.

Tilføj søgetjeneste

Mens du indtaster din søgning, vil Firefox til Android forslå søgetjenester, som du kan bruge. Ser du ikke din favorit-søgetjeneste på listen, kan du følge disse trin for at tilføje den:

1. Besøg webstedet med den søgetjeneste, du ønsker at bruge. Fx youtube.com.
  2. Tryk og hold på søgefeltet, og tryk så på forstørrelsesglasset addsearch android .

Fjern søgetjeneste

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
  2. Tryk på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  3. Tryk på Tilpas, og tryk så på Søg.
  4. Vælg den søgetjeneste, du ønsker at slette, og vælg så Fjern.

Aktivér søgeforslag

Søgeforslag viser top-resultaterne for hver søgetjeneste, inden du er færdig med at indtaste din søgning.

• Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) , på Tilpas, og tryk så på Søg. Markér Vis forslag ved søgning.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.