Tilføj en mailkonto til app'en Mail i Firefox OS

Appen Mail giver dig adgang til flere mailkonti på din Firefox OS-enhed. Denne artikel forklarer, hvordan du tilføjer din mailkonto i appen.

1. Åbn appen Mail email 1.3 email 1.4 email 2.0 på din enhed.
  2. Første gang du åbner appen Mail, vil du få vist skærmen "Ny konto". Indtast dit navn, din mailadresse og opret en adgangskode.
    email_setup email_setup 2.0
    Hvis du ikke får vist skærmen "Ny konto", så tryk på menuikonet Orange FxOS button øverst til venstre, og tryk derefter på tandhjulet Gray FxOS settings gear i bunden til venstre for at åbne kontoindstillingerne, og tryk til sidst på Tilføj konto.
  3. Tryk på Næste for at oprette din mailkonto.
POP3-konti: Hvis du har en POP3-konto, så tryk på linket Manuel opsætning. Under Kontotype skal du vælge POP3+SMTP og udfylde med kontodetaljer fra din mailudbyder.

Du kan læse mere om brugen af mail i artiklen Send og håndter mail.

Bemærkninger:
  1. Din telefon skal være forbundet til internettet via wi-fi eller over en dataforbindelse for at kunne oprette din konto.
  2. Appen Mail tillader dig ikke at tilføje en ny mailkonto. Den tillader dig kun at bruge en eksisterende mailkonto. Hvis du har brug for en ny mailkonto, så skal du oprette en ny konto på din mailudbyders webside, før du kan tilføje den i appen Mail.
  3. Aktuelt er de eneste understøttede webmail-udbydere Hotmail, Yahoo og Gmail. Du kan opsætte andre mailkonti ved at trykke på Manuel opsætning på skærmen "Ny konto".

Del denne artikel: http://mzl.la/1EYj8TM