Tastaturindstillinger og tips i Firefox OS

Revisionsinformation
  • Revision id: 81640
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: app' > app
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Du kan let tilpasse tastaturlayout til dit sprog og ændre lyd, vibration, automatisk stavekontrol og indstillinger for ordforslag. Vi viser, hvor indstillingerne er, og du får samtidig nogle gode råd, der gør det nemmere at skrive på din enhed.

Enheder med lav hukommelse: Disse funktioner findes ikke på enheder med Firefox OS version 1.3T.

Tastaturindstillinger

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Rul ned til afsnittet Generelle indstillinger og vælg Tastaturer.
  3. På skærmen Tastaturindstillinger kan du slå lyd, vibration, automatisk stavekontrol og ordforslag til og fra. Du kan også vælge tastaturlayout.

change_keyboard

Tastaturtips

• For at bruge store bogstaver på tastaturet, tryk to gange på tasten Skift, så den bliver blå.

All caps
  • Tryk og hold på en tast for at skrive alternative tegn eller accenttegn.

Special characters
  • Hvis du har aktiveret Ordforslag, kan du skrive hurtigere ved at vælge de foreslående ord, der vises oven over tastaturet.

Word suggestion
  • Hvis du har aktiveret Automatisk stavekontrol, bliver forkert indtastede ord automatisk udskiftet med det markede forslag, når du trykker på tasten Mellemrum. Du kan fortryde den automatiske stavekontrols forslag ved at trykke på tasten Tilbage.
    Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i Firefox OS version 1.1 eller nyere. Er du i tvivl om hvilken version af Firefox OS du har? Find ud af det her.
    Auto-correct

Tastaturindstillinger

Her kan du tilføje tastaturer til andre sprog, ændre tastaturlyd og slå automatisk stavekontrol til og fra.

Tilføj flere sprog

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Tastaturer i afsnittet Generelle indstillinger.
  3. Tryk på Valgte tastaturer.
    add language
  4. Rul ned, og tryk på Tilføj flere tastaturer.
    add keyboard
  5. Sæt flueben ud for hvert sprog, du vil tilføje.
    keyboard languages
  6. Tryk på pilen øverst til venstre for at gemme ændringerne.

Aktiver lyd, vibration, automatisk stavekontrol og ordforslag

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Tastaturer i afsnittet Generelle indstillinger.
  3. Tryk på Indbygget tastetur.
    keyboard sound
  4. Sæt flueben ud for de ønskede indstillinger.
    keyboard settings
  5. Tryk på den blå pil øverst til venstre på skærmen, når du er færdig.

Tastaturtips

• For at bruge store bogstaver på tastaturet, tryk to gange på tasten Skift, så den bliver blå.

All caps
  • Tryk og hold på en tast for alternative tegn eller accenttegn.

Special characters
  • Hvis du har aktiveret Ordforslag, kan du skrive hurtigere ved at vælge de foreslående ord, der vises oven over tastaturet.

Word suggestion
  • Hvis du har aktiveret Automatisk stavekontrol, bliver forkert indtastede ord automatisk udskiftet med det markede forslag, når du trykker på tasten Mellemrum. Du kan fortryde den automatiske stavekontrols forslag ved at trykke på tasten Tilbage.
    Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i Firefox OS version 1.1 eller nyere. Er du i tvivl om hvilken version af Firefox OS du har? Find ud af det her.
    Auto-correct