Tag billeder i Firefox OS

(Omdirigeret fra Taking Photos on Firefox OS)

Gem dine oplevelser med din Firefox OS-enhed.

Når du har taget et billede, kan du se, redigere og dele dine billeder i appen Galleri.
  1. Tryk på camera app for at åbne appen Kamera.
  2. Peg kameraet på det, du vil tage et billede af, og tryk på camera i bunden af skærmen. Tip: Tryk på skærmen for at fokusere kameraet på det ønskede motiv.
  3. Dit billede gemmes, og kan ses i et halvt sekund på skærmen. Hvis ikke du vil gemme billedet, så tryk på delete for at slette det.
Firefox OS lader dig indstille blitz og fokusering, hvis din enhed har disse funktioner.
Du får muligvis vist en skærm, som beder om tilladelse til at bruge din position. Hvis du vil gemme din position sammen med billedet, så vælg Tillad. Gå til Indstillinger > Tilladelser for apps > Kamera for at justere positionsindstillinger for appen kamera.

Del denne artikel: http://mzl.la/1AjVwmv