Synkroniser logins i Firefox til Android

Aktivér synkronisering af logins på Firefox til Android, så du kan få adgang til dem fra alle dine synkroniserede enheder. Bemærk, at hvis du bruger Firefox Lockwise, skal du aktivere synkronisering af logins.

Synkronisér dine logins automatisk

1. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
  2. Tryk på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  3. Tryk på din Firefox-konto for at åbne indstillingerne for synkronisering.
    Du skal logge ind først.
  4. Tryk på Logins for at sætte et flueben, hvis det ikke allerede er sat.

Foretag en manuel synkronisering

Firefox til Android synkroniserer med regelmæssige intervaller, men du kan også synkronisere manuelt.

1. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
  2. Tryk på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  3. Tryk på din Firefox-kontos mailadresse (du skal være logget ind på kontoen).
  4. Tryk på Synkroniser nu.
    force sync android