Slet cookies for at fjerne oplysninger som websteder har placeret på din computer

En cookie er en tekstfil, som et websted kan gemme på din computer. En cookie indeholder typisk dine indstillinger til webstedet og/eller login-oplysninger. Denne artikel fortæller, hvordan du kan slette cookies, andre websteds-data og cached webstedsindhold i Firefox.

Sådan rydder du cookies for det aktuelle websted

Denne funktion er tilgængelig i en nyere version af Firefox. Opdater Firefox til den seneste version for at bruge denne nye funktion.
Sådan rydder du cookies og websteds-data fra et websted, du besøger i øjeblikket:

1. Klik på knappen Websteds-info Site Info button til venstre i adressefeltet.
    clear data 62 Fx63ClearDataSingleSite Fx65ClearDataSingleSite
  2. Klik på knappen Ryd cookies og webstedsdata….

Sådan rydder du cookies fra et websted

Sådan rydder du cookies fra et enkelt websted:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed, og find afsnittet Cookies og websteds-data.
    Fx60Settings-CookiesAndSiteData Fx61settings-CookiesAndSiteData Fx63settings-AcceptCookies Fx65CookiesAndSiteData
  3. Klik på knappen Håndter data…. Dialogboksen Håndter cookies og websteds-data vises.
  4. Skriv adressen til det pågældende websted i feltet Søg efter websteder, så du kun får vist elementer herfra.
    Fx60ManageCookiesAndSiteData-RemoveSelected Fx65ManageCookiesAndSiteData-RemoveSelected
    • For at fjerne alle cookies og gemte websteds-data fra webstedet, klik på knappen Fjern alle viste.
    • For at fjerne valgte elementer, klik på en linje, og klik så på knappen Fjern det valgte.
  5. Klik på knappen Gem ændringer.
  6. Klik på knappen FjernOK i dialogboksen Fjerner cookies og websteds-data, der åbnes.
  7. Luk fanebladet about:preferences.

Hvis du vil vide mere om håndtering af websteds-data i Firefox, så læs artiklen Lokalt lager.

Bemærk: Du kan fjerne enkelte cookies fra et bestemt websted i Firefox version 60 og ældre versioner ved at klikke på knappen Vis cookies under Sikkerhed i vinduet Sideoplysninger. Du kan også bruge Lager-inspektøren til at fjerne enkelte cookies fra et bestemt websted. Klik på menuknappen Fx57Menu , klik på Webudvikler, og klik så på Lager-inspektør, eller tryk på tasterne Skift + F9 for at åbne Lager-inspektøren. Brug genvejsmenuen (tilgængelig via et højreklikcontrol-klik) til at fjerne cookies.

Sådan rydder du alle cookies, websteds-data og cachen

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed, og find afsnittet Cookies og websteds-data.
  3. Klik på knappen Ryd data…. Dialogboksen Ryd data vises.
    Fx64ClearCookies-SiteData-Cache Fx65CookiesAndSiteData-ClearData
    • Sørg for at der er flueben ud for både Cookies og websteds-data (for at fjerne login-oplysninger og indstillinger til websteder) samt Cached web-indhold (for at fjerne gemte billeder, scripts og andet cached indhold).
  4. Klik på knappen Ryd.

Sådan rydder du alle cookies og beholder andre data

Hvis du vil rydde cookies men beholde andre data, så gør følgende: Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Arkiv (eller klik på knappen Arkiv 57 library icon på værktøjslinjen).

1. Klik på Historik og klik så på Ryd seneste historik….
  2. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg så hele min historik (Hvis du ikke kan se listen med elementer, der kan ryddes, så klik på pilen ud for Detaljer ).
    Fx52ClearRecentHistory-Cookies Fx63ClearRecentHistory-Cookies
  3. Sæt flueben ud for Cookies, og fjern flueben ud for andre oplysninger, som du ikke vil have ryddet.
  4. Klik på knappen Ryd nu for at få ryddet dine cookies og lukke vinduet Ryd historik.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.