Slet cookies for at fjerne oplysninger som websteder har placeret på din computer | Sådan gør du

Slet cookies for at fjerne oplysninger som websteder har placeret på din computer

En cookie er en tekstfil, som et websted kan gemme på din computer. En cookie indeholder typisk dine indstillinger til webstedet og/eller login-oplysninger. Denne artikel fortæller, hvordan du kan slette cookies i Firefox.

Sådan sletter du cookies fra et enkelt websted

For at slette cookies fra et websted:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på PrivatlivPrivatliv & sikkerhed.

3. Klik på rullemenuen ud for Firefox vil:Firefox vil: i afsnittet Historik, og vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik.
    customhistory38 Fx56Privacy&Security-CustomHistory-new CustomHistory fx57

4. Klik på knappen Vis cookies... for at åbne vinduet Cookies.

Privacy - show cookies - firefox 38 Fx56CustomHistory-ShowCookies
  5. Skriv adressen til det pågældende websted i feltet Søg, så du kun får vist cookies herfra.
  6. Marker den/de uønskede cookies, og klik på knappen Fjern valgt eller Fjern valgte.
    Privacy - show cookies - remove selected - firefox 55
    Tip: Du kan markere flere cookies ad gangen ved at holde tasten Ctrl nede, mens du markerer dem med musen.
  7. Klik på knappen Luk for at lukkeLuk vinduet Cookies.
  8. Luk fanebladet about:preferences.

Sådan sletter du alle cookies

For at slette alle cookies, som er gemt på din computer, kan du enten åbne vinduet Cookies som beskrevet ovenfor og så bruge knappen Fjern alle cookies, eller du kan gøre følgende:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu , klik på Arkiv, og klik så på Historik.
  2. Klik på Ryd seneste historik….
  3. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg så Hele min historik.
  4. Klik på pilen ud for Detaljer for at få vist, hvilke oplysninger i historikken der kan ryddes.
  5. Sæt flueben ud for Cookies, og fjern flueben ud for andre oplysninger, som du ikke vil have ryddet.
  6. Klik på knappen Ryd nu for at få ryddet dine cookies og lukke vinduet Ryd historik.

Klik på menuknappen New Fx Menu , vælg Historik, og så Ryd seneste historik....

1. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg så Hele min historik.
  2. Klik på pilen ud for Detaljer for at få vist, hvilke oplysninger i historikken der kan ryddes.
  3. Sæt flueben ud for Cookies, og fjern flueben ud for andre oplysninger, som du ikke vil have ryddet.
    ryd_al_historik_cookies ab963d736461b221f497eb33a7f09b1a-1260044801-604-1.png
  4. Klik på knappen Ryd nu for at få ryddet dine cookies og lukke vinduet Ryd historik.