Skift udseendet i Firefox til Android med temaer

Revisionsinformation
  • Revision id: 87230
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: .
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Temaer er en simpel type af Firefox tilføjelser som ændre udseendet på browseren. Denne artikel beskriver hvordan du finder, installere og håndtere temaer i Firefox til Android.

Bemærk: Dette gælder for den seneste Firefox Release-version, som kan hentes fra mozilla.org/mobile.

Hvad er temaer?

Med temaer kan du ændre farverne og baggrundsbillederne i værktøjslinjerne.

Hvordan installeres temaer

I Firefox til Android kan du få adgang til Android-temaerne fra menuen Indstillinger:

1. Tryk på menuknappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på Funktioner og tryk så på Tilføjelser.
  2. Tryk på det orange ikon Mappe øverst til højre på skærmen Tilføjelser. Eller, du kan gå direkte til https://addons.mozilla.org/android/.

Android ICS Orange Folder for Add-ons 320 px wide
  3. Tryk på fanebladet Temaer for at se de tilgængelige temaer.

Android ICS FF19 amo Themes tab
  4. Du vil så se de Anbefalede temaer. Du kan søge efter temaer eller trykke på fanebladene Populære eller Kategorier for at finde et tema du vil afprøve.
  5. Afprøv et tema, ved at trykke på temaets grafik. Firefox viser beskeden "You're trying it on!". Lær mere om temaet ved at trykke på Temainfo.

Android ICS FF19 amo you are trying it on
  6. Installer det ønskede tema, ved at trykke på Keep it. Firefox bekræfter at temaet er installeret ved at vise beskeden "Added to Firefox".

Håndter temaer

Sådan skiftes tema

Hvis du vil skifte tema, så følg vejledningen ovenfor til Hvordan installeres temaer, for at installere et andet tema.

Sådan slettes et tema

Ønsker du at vende tilbage til standard-temaet, så afinstaller det aktuelle tema:

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Funktioner og så Tilføjelser.

Android ICS FF19 tools addons sunshine in forest
  2. Tryk på tilføjelsen for det aktuelle tema, og tryk så på Afinstaller.

Android ICS FF19 uninstall theme addon sunshine in forest
  3. Temaet vil blive fjernet.