Siden Nyt faneblad - vis, skjul og tilpas de mest besøgte websteder

Når du åbner et nyt faneblad, vil Firefox som standard vise fliser med dine mest besøgte websider. Lær at tilpasse siden til dine egne behov ved at fastgøre eller fjerne fliser eller flytte rundt på dem.

Du kan slå visning af fliser på et nyt faneblad fra, og du kan angive en side, der skal åbnes i et nyt faneblad, det kan du læse om i artiklen Vis eller skjul fliser på Nyt faneblad.

Fastgør en flise

Pin site - Win pin tile 40
  • Klik på tegnestiften øverst til venstre på den flise, du vil låse fast på dens nuværende placering.
Tip: Indstil Firefox Sync til at synkronisere dine fastgjorte faneblade til alle dine computere og enheder.

Fjern en flise

Delete site - Win remove tile 39
  • Klik på "X" øverst til højre på den flise, du vil slette fra siden.
Bemærk: Hvis du ved en fejl får slettet en flise, kan du få den tilbage ved at klikke på Fortryd øverst på siden. Hvis du har slettet flere fliser, kan du klikke på Gendan alle.

Flyt en flise

move tile 40 Drag tile 29 - Win Drag tile 29 - Mac Drag tile 29 - Lin
  • Klik og træk en flise hen på den ønskede placering. Flisen vil blive fastgjort på den nye placering.

Tilføj en flise fra dine bogmærker

Du kan føje en bogmærket webside til fliserne ved at trække bogmærket ud på siden fra vinduet Bogmærker og historik.

1. Firefox skal være indstillet til at huske historik, læs hvordan i artiklen Indstillinger til privatliv, browserhistorik og spor mig ikke.
  2. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks button win 2 i højre side af navigationslinjen Klik på Bogmærker i menulinjen Klik på menuen Bogmærker øverst i Firefox-vinduet og klik så på Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Vis alle bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

3. Træk bogmærket ud til den ønskede placering på siden.
    addbookmark tiles Add Bookmark to New Tab Page Add Bookmark to New Tab Page - Mac Add Bookmark to New Tab Page - Lin

Oplever du problemer?