Siden Nyt faneblad - vis, skjul og tilpas de mest besøgte websteder

Når du åbner et nyt faneblad, viser Firefox som standard dine mest besøgte websider, populære artikler på Pocket, websider du har besøgt eller gemt et bogmærke til for nylig, samt nyheder fra Mozilla.

Links til mest besøgte websider, anbefalede artikler og seneste besøgte websider vises som fliser. Fliserne ændres ud fra din browsing-adfærd, og du kan desuden fastgøre eller fjerne bestemte fliser.

Når du åbner et nyt faneblad, vil Firefox som standard vise fliser med dine mest besøgte websider. Lær at tilpasse siden til dine egne behov ved at fastgøre eller fjerne fliser eller flytte rundt på dem.

Bemærk: Du kan slå visning af fliser på et nyt faneblad fra, det kan du læse om i artiklen Vis eller skjul fliser på Nyt faneblad.

Tilpas dine mest besøgte websider

Fastgør en mest besøgt webside

Sådan fastgør du en webside:

1. Hold musemarkøren over flisen, indtil menuen (tre prikker) vises.

tile menu 57
  2. Klik på Fastgør.
  3. Et ikon af en knappenål vises ved den fastgjorte webside.
    pinned tile 57

Frigør en mest besøgt webside

1. Hold musemarkøren over flisen, indtil menuen (tre prikker) vises.

tile menu 57
  2. Klik på Frigør.

Fjern en mest besøgt webside

1. Hold musemarkøren over flisen, indtil menuen (tre prikker) vises.

tile menu 57
  2. Klik på Afvis.

Vis flere eller færre af dine mest besøgte websider

1. Hold musemarkøren over Mest besøgte websider, indtil knappen Rediger vises.
    edit top sites 57
  2. Vælg mellem følgende muligheder:
    • Knappen Vis flere tilføjer en række med mest besøgte websteder.
    • Knappen Vis færre fjerner en række med mest besøgte websteder.
    • Med knappen Tilføj kan du tilføje en bestemt webside til listen med mest besøgte websider ved at indtaste et link og en titel til websiden. Websider du tilføjer bliver automatisk fastgjorte.
  3. Klik på knappen Færdig, når du er færdig.

Anbefalet af Pocket

Pocket, der nu er en del af Mozilla, bringer dig de bedste historier på nettet direkte til siden Nyt faneblad. Herfra kan du gemme artikler, fjerne dem, eller åbne dem i et nyt faneblad. Du kan endda udforske flere historier ved at klikke på kategorierne på siden Nyt faneblad.

Pocket-historier er i øjeblikket tilgængelige i USA, Canada og Tyskland, og vi arbejder hårdt på at gøre dem tilgængelige i flere lande.

Gem eller bogmærk en Pocket-historie

1. Hold musemarkøren over artiklen, indtil menuen (tre prikker) vises.

pocket menu 57
  2. Klik på menuen og vælg en af følgende:
    • Bogmærk: Du vil blive bedt om at give dit bogmærke et navn og mærkater.
    • Gem til Pocket:Du vil blive bedt om at oprette en gratis Pocket-konto eller logge ind, hvis du allerede har en konto. Du kan evt. logge ind med en Firefox-konto.
  3. Klik på knappen Færdig, når du er færdig.

Åbn en webside i et nyt faneblad

Vil du læse en artikel med det samme? Åbn den i et nyt faneblad.

1. Hold musemarkøren over artiklen, indtil menuen (tre prikker) vises.

pocket menu 57
  2. Klik på Åbn i et nyt windue eller Åbn i et nyt privat vindue, hvis du ikke vil have gemt besøget i din browser-historik.

Fjern en anbefalet artikel

1. Hold musemarkøren over artiklen, indtil menuen (tre prikker) vises.

pocket menu 57
  2. Klik på menuen, og klik så på Afvis for at fjerne den fra anbefalingerne fra Pocket.

Fremhævede

Fremhævede websider er websider, du har besøgt eller gemt et bogmærke til for nylig. Firefox viser, om en webside er fremhævet fordi du har bogmærket eller besøgt den.

highlights indicator 57

Gem eller bogmærk en fremhævet webside

1. Hold musemarkøren over artiklen, indtil menuen (tre prikker) vises.

pocket menu 57
  2. Klik på menuen, og vælg en af følgende:
    • Bogmærk: Du vil blive bedt om at give dit bogmærke et navn og mærkater.
    • Gem til Pocket: Du vil blive bedt om at oprette en gratis Pocket-konto eller logge ind, hvis du allerede har en konto. Du kan evt. logge ind med en Firefox-konto.
  3. Klik på knappen Færdig, når du er færdig.

Åbn en fremhævet webside i et nyt vindue

1. Hold musemarkøren over artiklen, indtil menuen (tre prikker) vises.

pocket menu 57
  2. Klik på Åbn i et nyt vindue eller Åbn i et nyt privat vindue, hvis du ikke vil have gemt besøget i din browser-historik.

Fjern en fremhævet webside

1. Hold musemarkøren over artiklen, indtil menuen (tre prikker) vises.

pocket menu 57
  2. Klik på menuen, og klik så på Afvis for at fjerne den fra oversigten med fremhævede websider. Du kan også klikke på Slet fra historik for at fjerne fremhævede websider fra din browser-historik.

Fastgør en flise

pin tile 40

• Klik på tegnestiften øverst til venstre på den flise, du vil låse fast på dens nuværende placering.
Tip: Indstil Firefox Sync til at synkronisere dine fastgjorte faneblade til alle dine computere og enheder.

Fjern en flise

remove tile 39

• Klik på "X" øverst til højre på den flise, du vil slette fra siden.
Bemærk: Hvis du ved en fejl får slettet en flise, kan du få den tilbage ved at klikke på Fortryd øverst på siden. Hvis du har slettet flere fliser, kan du klikke på Gendan alle.

Flyt en flise

move tile 40

• Klik og træk en flise hen på den ønskede placering. Flisen vil blive fastgjort på den nye placering.

Tilføj en flise fra dine bogmærker

Du kan føje en bogmærket webside til fliserne ved at trække bogmærket ud på siden fra vinduet Bogmærker og historikArkiv.

1. Firefox skal være indstillet til at huske historik, læs hvordan i artiklen Indstillinger til privatliv, browserhistorik og spor mig ikke.
  2. Klik på 57 library icon , og klik så på Bogmærker. Klik på Vis alle bogmærker nederst i menuen. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Vis alle bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.

3. Træk bogmærket ud til den ønskede placering på siden.

addbookmark tiles

Oplever du problemer?