Om undersøgelser

Denne artikel handler om en funktion i nyere versioner af Firefox. Opdater til den seneste version af Firefox for at få de nyeste funktioner og sikkerheds-opdateringer.

Med undersøgelser kan du afprøve nye funktioner og idéer, inden de bliver tilgængelige for alle Firefox-brugere. Ved at bruge dine tilbagemeldinger kan vi træffe kvalificerede beslutninger på baggrund af, hvad du faktisk har brug for.

Hvordan deltager jeg?

Start med at sikre dig, at der er et flueben ud for Tillad at Firefox installerer og afvikler undersøgelser (se instruktioner nedenfor).Tillad at Firefox automatisk indsender tekniske data og data om brug til Mozilla. Du vil automatisk være med i nye undersøgelser, hvis du opfylder kriterierne. Nogle gange vil vi spørge dig først, inden du deltager. Dette vil være tilfældet, når en undersøgelse har brug for at indsamle data, der ikke er dækket af vores standard-politik for indsamling af data. I disse situationer vil vi vise dig en komplet gennemgang af de data, der vil blive indsamlet i løbet af undersøgelsen, før du træffer en beslutning om, hvorvidt du vil deltage. Firefox Pioneer er et eksempel på en undersøgelse, hvor du aktivt skal vælge at deltage.

Når en undersøgelse er slut vil den blive deaktiveret, men du kan stadig se en fortegnelse over undersøgelser, du har deltaget i.

Hvordan ser jeg, hvilke undersøgelser jeg deltager i?

Indtast about:studies i adresselinjen, og tryk på tasten EnterRetur for at se de undersøgelser, du deltager i.

Samme sted kan du se en fortegnelser over de undersøgelser, du tidligere har deltaget i.

Hvordan vælger jeg ikke at deltage i undersøgelser?

Fravælg en enkelt undersøgelse

Indtast about:studies i adresselinjen, og tryk på tasten EnterRetur for at se undersøgelser, du deltager i. Klik på knappen Fjern ved siden af den undersøgelse, du ikke ønsker at deltage i.

Fravælg alle undersøgelser

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed.
  3. Rul ned til afsnittet Indsamling og brug af data i Firefox.
  4. Fjern fluebenet ud for Tillad at Firefox installerer og afvikler undersøgelser.
    Fx57DataCollection-ShieldFx61DataCollection-Studies
  1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed.
  3. Rul ned til afsnittet Indsamling og brug af data i Firefox.
  4. Fjern fluebenet ud for Tillad at Firefox indsender tekniske data og data om brug til Mozilla.