Send ydelsesdata til Mozilla for at hjælpe med at forbedre Firefox

For Mozillas ingeniører er det nyttigt at vide, hvordan Firefox opfører sig i den virkelige verden. Telemetry-funktionen giver denne mulighed ved at sende information om ydelse og brug til os. Når du bruger Firefox, måler og indsamler Telemetry ikke-personlig information, såsom hukommelsesforbrug, reaktionstider og brug af funktioner. Firefox sender dagligt denne information til Mozilla, og vi bruger informationen til at forbedre Firefox.

Telemetry er en funktion, der skal tilvælges. Det betyder, at du skal aktivere funktionen i Firefox, før informationen indsamles og sendes til os. Du kan læse mere om, hvilke informationer der indsamles, og hvordan de bruges, i vores privatlivspolitik.

Hvordan vælger jeg afsendelse af ydelsesdata til og fra?

Med disse trin kan du til hver en tid slå Telemetry til eller fra:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Datadeling.
  4. Sæt eller fjern mærket ud for feltet Aktiver Telemetry.
    fx20 options - advanced - data choices Enable Telemetry - Win7
  5. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Med disse trin kan du til hver en tid slå Telemetry til eller fra:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Datadeling.
  4. Sæt eller fjern mærket ud for feltet Del yderligere data (dvs. Telemetry).

telemetry 38 thecorrect1

Del denne artikel: http://mzl.la/1FMT3YG