Send ydelsesdata til Mozilla for at hjælpe med at forbedre Firefox

Revisionsinformation
  • Revision id: 82620
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

For Mozilla's ingeniører er det brugbart at vide hvordan Firefox opfører sig i den virkelige verden. Telemetry funktionen giver denne mulighed ved at sende information om ydelse og brug til os. Når du bruger Firefox, måler og indsamler Telemetry ikke-personlig information, så som hukommelsesforbrug, reaktionstider og brug af funktioner. Firefox sender dagligt denne information til Mozilla og vi bruger informationen til at forbedre Firefox.

Telemetry er en funktion der skal tilvælges. Det betyder at du skal aktiver funktionen i Firefox før informationen indsamles og sendes til os. Du kan læse mere om hvilke informationer som indsamles og hvordan de bruges i privatlivspolitik.

Hvordan vælger jeg afsendelse af ydelsesdata til og fra?

Med disse trin, kan du til hver en tid slå det til og fra:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Vælg panelet Avanceret.
  3. Vælg fanebladet Datadeling.
  4. Sæt en markering eller fjern markeringen i boksen ved siden af Aktiver Telemetry.

fx20 options - advanced - data choices

Enable Telemetry - Win7
  5. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.