Send ydelsesdata til Mozilla for at hjælpe med at forbedre Firefox

Revisionsinformation
  • Revision id: 82619
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Oversat fra en-US artikel
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

For Mozilla's ingeniører er det brugbart at vide hvordan Firefox opfører sig i den virkelige verden. Telemetry funktionen giver denne mulighed ved at sende information og ydelse og brug til os. Når du bruger Firefox, måler og indsamler Telemetry ikke-personlig information, så som hukommelsesforbrug, reaktionstiming og brug af funktioner. Firefox sender dagligt denne information til Mozilla og vi bruger informationen til at gøre Firefox bedre for dig.

Telemetry er en funktion der kan vælges til. Det betyder at du skal fortælle Firefox at den skal indsamle og sende disse informationer til os. Du kan læse mere om hvilke informationer dom indsamles og hvordan de bruges i privatlivs politik.

Hvordan vælger jeg afsendelse af ydelsesdata til og fra?

Du kan til hver en tid slå det til og fra:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Vælg panelet Avanceret.
  3. Vælg fanebladet Datadeling.
  4. Marker eller fjern markeringen i boksen ved siden af Aktiver Telemetry.

fx20 options - advanced - data choices

Enable Telemetry - Win7
  5. Skabelonen "closeoptionspreferences" findes ikke eller har ingen godkendt revision.