Send ydelsesdata til Mozilla for at hjælpe med at forbedre Firefox

Revisionsinformation
  • Revision id: 162633
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

For Mozillas ingeniører er det nyttigt at vide, hvordan Firefox opfører sig i den virkelige verden. Når du bruger Firefox, modtager vi dagligt tekniske data og data om brug.

Telemetry er en funktion, der skal tilvælges. Det betyder, at du skal aktivere funktionen i Firefox, før informationen indsamles og sendes til Mozilla.

Du kan læse mere om, hvilke informationer der indsamles, og hvordan de bruges, i Mozillas Firefox Browser Privacy Notice.

Hvordan vælger jeg afsendelse af ydelsesdata til og fra?

Med disse trin kan du til hver en tid slå Telemetry til eller fra:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Avanceret.
  3. Klik på Datadeling.
  4. Sæt eller fjern fluebenet ud for Del yderligere data (dvs. Telemetry).
telemetry 38 thecorrect1 Fx51DataChoices-Telemetry
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed.
  3. Rul ned til afsnittet Indsamling og brug af data i Firefox.
  4. Sæt eller fjern fluebenet ud for Tillad at Firefox automatisk indsender tekniske data og data om brug til Mozilla.
Fx56Privacy&Security-DataCollection Fx57Privacy&Security-DataCollection
Bemærk: Mozilla har ændret indstillingerne for indsamling og deling af data i Firefox version 56 og nyere versioner. For mere information, læs dette blog-indlæg fra Mozilla.

Telemetry-data

Indtast about:telemetry i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur. En Telemetry-rapport med information om ydelse, hardware, brug og data om tilpasning af Firefox vises.

Fx59AboutTelemetry