Send ydelsesdata til Mozilla for at hjælpe med at forbedre Firefox

Revisionsinformation
  • Revision id: 100263
  • Oprettet:
  • Lavet af: MadsHaupt
  • Kommentar: Næsten færdig.
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

For Mozillas ingeniører er det nyttigt at vide, hvordan Firefox opfører sig i den virkelige verden. Telemetry-funktionen giver denne mulighed ved at sende information om ydelse og brug til os. Når du bruger Firefox, måler og indsamler Telemetry ikke-personlig information, såsom hukommelsesforbrug, reaktionstider og brug af funktioner. Firefox sender dagligt denne information til Mozilla, og vi bruger informationen til at forbedre Firefox.

Telemetry er en funktion, der skal tilvælges. Det betyder, at du skal aktivere funktionen i Firefox, før informationen indsamles og sendes til os. Du kan læse mere om, hvilke informationer der indsamles, og hvordan de bruges, i vores privatlivspolitik.

Hvordan vælger jeg afsendelse af ydelsesdata til og fra?

Med disse trin kan du til hver en tid slå Telemetry til eller fra:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Datadeling.
  4. Markér eller afmarkér feltet Aktiver Telemetry.
    fx20 options - advanced - data choicesEnable Telemetry - Win7
  5. Skabelonen "closeoptionspreferences" findes ikke eller har ingen godkendt revision.

Med disse trin kan du til hver en tid slå Telemetry til eller fra:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Datadeling.
  4. Markér eller afmarkér feltet Aktiver Telemetry.

telemetry 38 thecorrect1